MENÜ

Berna Gözbaşı açıkladı: Bernard Mensah'a teklifler var

Kayserispor’da Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, transferin gözde ismi Bernard Mensah hakkında konuştu. Gözbaşı, "Tabii ki Mensah Süper Lig’in en önemli oyuncularından biri. Hemen hemen her takımdan yurt içinden yurt dışından Mensah’a teklifler var. Ama bizim önce hedefimiz ligde kalmak. Bunları daha sonra değerlendireceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Berna Gözbaşı açıkladı: Bernard Mensah'a teklifler var

Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Sivasspor’u 2-0 yenen Kayserispor’da Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Berna Gözbaşı, ligde kalmaya kararlı olduklarını söyleyerek, "Bizim takımımızın yeri Süper Lig'dir. Ben yönetim, teknik kadro, futbolcular buna hepimiz inandık. Bu inançtan bir gün bile geri adım atmadık" dedi.

Haberin Devamı

"Mensah için yurt içi ve yurt dışından teklifler var"

Adı transfer haberlerinde geçen Mensah hakkında konuşan Başkan Gözbaşı, "Tabii ki Mensah Süper Lig’in en önemli oyuncularından biri. Hemen hemen her takımdan yurt içinden yurt dışından Mensah’a teklifler var. Ama bizim önce hedefimiz ligde kalmak. Bunları daha sonra değerlendireceğiz. Çok heyecanlıyım. Çok önemli galibiyet aldık. Bu sene Sivasspor evinde hiç yenilmemişti. O yüzden hem heyecanlıyım, hem de çok mutluyum. Süper Lig'de kalmak için gerçekten çok mücadele ediyoruz. 7 puanda bir takım devraldım. Şu an neredeyiz. Bu bir başarı hikayesidir" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ