MENÜ

Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan'a Kaya Çilingiroğlu'ndan sert tepki

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, katıldığı magazin programında Arda Turan ve Berkay'ın kavga etmesi hakkında "Arda korumaları olduğu için kendisini Vahşi Batı'da zannediyor" dedi.

Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan'a Kaya Çilingiroğlu'ndan sert tepki

Sert yorumlarıyla bilinen Kaya Çilingiroğlu, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu. Arda Turan ve Berkay Şahin'in arasında geçen kavga hakkında konuşan Kaya Çilingiroğlu, "Arda kendisini Vahşi Batı'da zannediyor." diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

'BERKAY KİM? NE İŞ YAPAR?'

"Berkay kim? Ne iş yapar? Hiç dinlemedim ne iş yaptığını bilmiyorum. Türkiye'nin gündemini niye bu kadar ilgilendiriyor. Arda Milli Takım kaptanı ama bu adamın kaç tane şarkısı var. İbrahim Tatlıses, Türkan Şoray ve Kadir İnanır'dan sonra Türkiye'nin geldiği duruma bak.

'BENİM BÜYÜTTÜĞÜM ÇOCUK BERKAY'I MI İZLEYECEK'

Olayın hastaneye taşınması zaten skandal. Arda Milli Takım kaptanı olmasa kimse onu da konuşmayacak. Ben sabah kalkıp Berkay'ı mı izleyeceğim ya da benim büyüttüğüm çocuk bunu mu izleyecek?

'ARDA KENDİNİ 'VAHŞİ BATI'DA ZANNEDİYOR'

Bu olayda kadının yaptığı da yanlış. Ama biliyorsunuz ki bu eskinin rövanşı belli ki. Caner Erkin ve Arda yakın arkadaş. Sonra Arda gece kulübünde bunu görmüş intikam almak istemiş. Kendini de Vahşi Batı'da zannediyor korumaları olduğu için. Ondan sonra silahla hastaneye gitmesi daha da beter zaten."

YORUM YAZ