MENÜ

Berbatov ayrılmak istiyor

Dimitar Berbatov, Facebook hesabında Manchester United kulübünde mutsuz olduğunu ve bu sezon takımdan ayrılmayı düşündüğünü belirtti.

Berbatov ayrılmak istiyor

The Guardian’ın haberine göre,
Berbatov, Facebook sayfasında yaptığı açıklamada, “Gerçek şu ki, kulübümü çok seviyorum ama oynamadığım sürece kimseye faydalı olamam. Oynamak istiyorum ve takımıma katkı sağlayıp yardım etmek istiyorum. Bunu gerçekleştiremezsem takımdan ayrılmam herkes için en iyisi olur” ifadelerini kullandı.

Berbatov, “Ben profesyonelim, eğer fırsat verilecek olursa kulübüme ve takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapmaya devam ederim” dedi.

2008 yılında 30.75 milyon sterlin karşılığında Tottenham’dan Manchester United’a transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Javier Hernandez ve Danny Welbeck gibi isimlerin geri planında kalmış ve ligde 12 maçta forma giymişti.

Tecrübeli golcü, hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak, “Dedikolardan yorulduğum için bunları size söylüyorum. Gazeteciler değerimin 10 milyon sterlin olduğunu söylüyor, Alex Ferguson’a sorduğumda değerimin 5 milyon sterlin olduğunu söylüyor. Sizce hangisi gerçeği söylüyor ?” diyerek gazetecilere isyan etti.

Berbatov United formasıyla çıktığı karşılaşmalarda 108 lig maçında 48 gol atıp 20 asist yapmıştı.


Çeviri: Rıdvan KARACA / fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ