MENÜ

Berat Özdemir'in Trabzonspor'a transferinde son dakika!

İsmi bir süredir Süper Lig devleriyle anılan Gençlerbirliği'nin oyuncusu Berat Özdemir'in Trabzonspor transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulüpler bonservis şartlarında anlaşmasına rağmen Başkent kulübünün başkanı Murat Cavcav'ın tavrı Bordo-Mavili takımın tepkisine neden oldu.

Berat Özdemir'in Trabzonspor'a transferinde son dakika!

Gençlerbirliği formasıyla bir çok takımı peşine takan Berat Özdemir transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Trabzonspor'un bu transfer için Gençlerbirliği ile her konuda anlaştığı iddia edilmişti. Hatta iki kulübün bonservis ve kontrat şartlarında mütabık kaldığı gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav Bordo-Mavili takımla yapılan görüşmeler sonrası bir kaç gün daha süre istemişti. Sözlü anlaşmanın ardından Cavcav, Trabzonspor'a dönüş yapmadı. Bordo-Mavili kulüp ise Cavcav'ın bu tutumu karşısında tepkili!

Trabzonspor Berat Özdemir'in bonservisi için kesinlikle fiyat artırmayı düşünmüyor. Sözlü anlaşmanın 2.5 milyon Euro üzerinden yapıldığı iddia edilmişti. Bordo-Mavili kulüp Gençlerbirliği'nin Berat ile ilgili vereceği son kararı bekliyor.

Fanatik Özel

YORUM YAZ