MENÜ

Benteke: Liverpool'a gelmekte hata yaptım

Christian Benteke dün yaptığı açıklamada 32.5 milyon Pound'a Aston-Villa'dan Liverpool'a gelmesinin büyük bir hata olduğunu belirtti.

Benteke: Liverpool'a gelmekte hata yaptım

Jurgen Klopp, Ekim ayında takımın başına geçtikten sonra takımda fazla yer bulamayan Benteke, son oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri maçta son anda kaçırdığı gol fırsatı nedeniyle hocasından ağır eleştiri almıştı.

Bu konuda Benteke "Beni en çok kızdıran Liverpool ile anlaşmaya geldiğimde Klopp'un bana 'Birinci tercihimsin' demesi oldu. Sezona Liverpool gibi büyük bir takımda çok iyi başladım. Beklentilere cevap veremediğimi biliyorum. Brendan Rodgers benden yüzde yüz verim almasını bilen bir hocaydı. Klopp bana yeterince şans vermedi kendimi göstermem için. 2012 senesinde İngiltere'ye geldiğimden beri Liverpool'da olduğu kadar hiçbir zaman bu kadar yedek beklememiştim. Beş veya on dakika şans verildi bana. İnsanların bana iyi profesyonel değil demelerini istemiyorum. Klopp takımın hocası olduktan sonra devamlı oynayacağını söyledi. İki 90 dakika oynadım Leicester maçında gol attım ardından Sunderland'a gol attım bir hafta sonra. Ben Liverpool'a gelmek istedim. Sezon sonunda ne olur bilemem.

West-Ham kulübü Benteke ile ilgilendiklerini fakat kulübün yarı sahibi David Sullivan 120 bin pound haftalığının çok fazla olduğunu belirtmişti.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ