MENÜ

Benitez'den Arda'ya

Liverpool'un İspanyol teknik adamı, genç yıldızın transferiyle ilgili ilk kez konuştu: “Görüşme yapmak için şu an erken. Bu yüzden biraz beklememiz gerekiyor...”

Benitez'den Arda'ya

Galatasaray’da, isminin açıklanmasını istemeyen bir yöneticinin, Arda için 2 hafta önce bir İngiliz kulübüyle anlaştıkları yönünde kullandığı ifadeler, futbol kamuoyunda bomba etkisi yaratmıştı. Akabinde Kaptan’ın UEFA’nın resmi internet sitesindeki sorulara verdiği cevaplardan birinde, Liverpool’da oynama isteğini tekrar dile getirmesi, Ada medyasının da bir hayli dikkatini çekti. İngiliz gazetelerinde Arda’nın Liverpool aşkının manşetlere taşınması, takımın teknik direktörü Rafael Benitez’in yaptığı bir basın toplantısında İspanyol hocaya bu yönde sorular yöneltilmesine yol açtı. Arda ile birlikte Palermo stoperi Simon Kjaer’in de “Liverpool’da oynamak istiyorum” dediğinin hatırlatılması üzerine, Benitez şunları söyledi:

‘Elbette transfer yapılacak’
“Elbette bazı transferler yapmamız gerekiyor. Basında 2-3 futbolcuyla ilgilendiğimiz yönünde haberler var. Ancak şu anda görüşme yapabilmek için çok erken. Bu yüzden biraz beklememiz gerekiyor.”

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ