MENÜ

Benitez-Ronaldo gerginliği

Rafael Benitez'le arasında sorun olduğu iddia edilen Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'ya yol göründü. Takımın 'vazgeçilmezi' olmaktan çıkan 30 yaşındaki Portekizli, gelecek sezon bir başka Avrupa devinde boy gösterebilir

Benitez-Ronaldo gerginliği

Kulislerde sezon sonu Real Madrid’den ayrılacağı konuşulan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile teknik direktör Rafael Benitez arasında savaş çıktı. Son dönemlerdeki disiplinsiz davranışları, Benitez hakkında “Bu antrenörle hiçbir kupa kazanamayız” sözü ve son olarak PSG’nin başkanı Nasser El-Khelaifi ile bir araya gelmesi sebebiyle tepki çeken 30 yaşındaki süperstarın takımdan gönderileceği iddia edildi.

El Confidencial Gazetesi’nin haberine göre, Ronaldo’nun tavırlarından rahatsız olduğu söylenen Benitez’in “Birileri Portekizli oyuncunun bonservisini ödeyecekse gitsin ve bu konu kapansın” dediği iddiası, Portekizli yıldız hakkındaki transfer iddialarını daha da alevlendirdi.

‘Seneye City’de’

Ronaldo, Real’den kopma noktasına gelirken, İngiliz Daily Mail gazetesi, Portekizli yıldızın sezon sonunda Manchester City’e transfer olacağını iddia etti. Bu iddialar, Fransız devi PSG ve MLS’in zengin kulüplerinin de radarında olduğu bilinen golcü oyuncunun 2016/2017 sezonunda başka bir takımda olabileceği iddialarını güçlendirmiş gibi görünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ