MENÜ

"Benim futbolcum çukur kazmaz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bugün bir basın toplantısı düzenledi.

"Benim futbolcum çukur kazmaz"

Fenerbahçeli futbolcu Bilica’nın derbide penaltı noktasını kramponlarıyla kazmasıyla ilgili bir soru üzerine tecrübeli teknik adam, "Bu pozisyona ne diyebilirim? Benim futbolcum kesinlikle böyle bir hareket yapmaz. Beşiktaşlı futbolcu bunu yapmaz, bu kesin ve nettir" dedi.

"PENALTILARI YİNE BOBO ATACAK"
Bobo’nun, Fenerbahçeli Alex’in yakın arkadaşı olduğu, bu nedenle penaltı atışını yapmasının doğru olmadığı eleştirisinin hatırlatılması üzerine de Denizli, "Benim futbolcularımın hepsi birer Bobo’dur. Bundan sonra da Bobo, Beşiktaş’ta kaldığı sürece penaltıları atmaya devam edecektir. Hatta Brezilya’dan daha yakın arkadaşları da gelse penaltı atacaktır" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ’IN BÜYÜKLÜĞÜ..."
Zirveden geriye düşmelerinin futbolcular üzerinde moral bozukluğu yaratıp yaratmadığı sorusuna Denizli, "Ruh halleri, beden dilleri moralsiz olduklarını gösteriyor. Ancak büyük takımlar bunu hissetmemeli. Sabah bir toplantı yaptık. Beşiktaş’ın büyüklüğü kazandığı şampiyonluklarla ilgili değildir. Büyük takımın kaybettiği zaman da ayakta kalması lazım" şeklinde yanıt verdi.

ELEŞTİRİLER
Denizli, Fenerbahçe derbisinde savunma ağırlıklı bir kadro sahaya sürdüğü ve değişikliklerde geç kaldığı yönünde eleştiriler aldığının hatırlatılması üzerine de, "Bu eleştiriler yapılabilir. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elimize almıştık. Tartışılan pozisyonlar oldu. İstediğin görüntüyü veren bir kadroda değişiklik yapmak nasıl akılcı olurdu? Ayrıca bu kadro sahaya ilk kez mi çıktı? Takımın sahaya kiminle çıktığı değil, ne yapmak istediği, ne yaptığı önemli" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ