MENÜ

'Ben değil Fenerbahçe önemli'

Raul Meireles'in, Aykut Kocaman'la yaptığı görüşmede, “Benden bireysel başarı beklemeyin. Çünkü böyle oynayan biri değilim. Benim için takımın başarısı önemli” dediği belirlendi

'Ben değil Fenerbahçe önemli'

Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Chelsea’dan 10 günlük bir transfer harekatı sonrası kadroya dahil edilen Raul Meireles’in, teknik direktör Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede ilginç sözler sarfettiği belirlendi. Chelsea taraftarının, Fenerbahçe’ye transferine hâlâ inanamadığı ve kulüp yöneticilerine satıldığı için büyük tepki gösterdiği Portekizli yıldızın, “Şu anda kendimi hazır hissediyorum. Görev verdiğiniz anda oynamaya hazırım” dedikten sonra Aykut Kocaman’a, “Benden bireysel başarı beklemeyin. Çünkü bireysel oynayan biri değilim. Benim için takımın, yani Fenerbahçe’nin başarısı önemli” sözlerini sarfettiği öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, bu sözlerden dolayı çok mutlu olduğu ve “Zaten bunu bildiğim için senin alınmanı çok istedim zaten” dediği belirlendi. Şu anda Portekiz Milli Takım kampında bulunan Raul Meireles’in, Sarı-Lacivertli formayı bir an önce giymek istediği, bu nedenle kamp dönüşü ailesini almadan İstanbul’a gelerek, takıma katılmayı planladığı da kaydedildi. Portekizli yıldızın, ailesini götürmek üzere Mersin İdmanyurdu maçının ardından ülkesine gitmeyi düşündüğü öğrenildi.

Tebrikleri kabul etti

Fenerbahçe’ye imza atmak üzere İstanbul’a geldiği için Portekiz Milli Takım kampına gecikmeli olarak katılan Raul Meireles, burada arkadaşlarının yakın ilgisiyle karşılaştı. Ani gelişen bu transfere bir hayli şaşıran Portekizli oyuncuların, Meireles’i kutlayıp, transferiyle ilgili bilgi aldıklarını belirlendi

Kuyt’a komşu olacak


Milli maç arası sonrası İstanbul’a gelecek olan Fenerbahçe’nin yeni transferi Meireles, eski takım arkadaşı Kuyt’a komşu olacak. Fenerbahçe Yönetimi, Portekizli futbolcuya tüm takımın tercih ettiği bölge olan Beykoz Konakları veya Acarlar Sitesi içinde havuzlu bir villa kiralayacak.

Mehmet Topal’dan övgü

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal, Portekizli yeni transfer Meireles’ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Topal, Portekizli yıldız için “Kaliteli bir oyuncu. Çok güçlü, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu bir takımdan geldi. Gücümüze güç katacak” sözlerini sarfetti. Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte artık gerçek futbollarını göstermek zorunda olduklarını da ifade eden milli yıldız, “Taraftar bizden bunu bekliyor. Yönetim üstüne düşeni yaptı ve kaliteli oyuncularla takviye yaptı. Artık görev bize düşüyor” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ