MENÜ

"Belhanda'dan memnun değiliz!"

Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin beğenilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili, gündemle alakalı konuşurken takımlarından beklediği transferleri de açıkladı.

Fanatik Tv'de Nihat Uzel ile SosyoFanatik programı 4. bölümüyle sosyal medyanın sevilen isimlerini konuk etti. Teyfik Sikret ve Ata Sözütok'un konuk olduğu bölümde sosyal medyanın popüler fenomenleri Galatasaray ve Fenerbahçe'den transfer beklentilerini dile getirdi.

Haberin Devamı

"BELHANDA'DAN MEMNUN DEĞİLİZ!"

Galatasaray'dan transfer beklentilerini belirten Ata Sözütok, "Belhanda'dan memnun değiliz. 10 numara beklentim var. Buradan Fatih Hoca'ya söylüyorum, Belhanda'dan memnun değiliz." yorumunda bulundu.

"SOL BEK, SOL BEK, SOL BEK!"

Fenerbahçe taraftarı olan Teyfik Sikret ise sol bek isyanında bulundu. Teyfik Sikret, " Merih'i sakatlayana kadar Kolarovcuyduk. Sol ayağı tutan herkes olabilir bizim için şu anda, gerçekten beklentimiz çok az." sözlerini dile getirdi.

YORUM YAZ