MENÜ

Belhanda'dan Fatih Terim açıklaması

Adana Demirspor'un kadrosuna kattıiği Younes Belhanda, eski takımı Galatasaray'daki ayrılış süreciyle ilgili soruya yanıt vermekten kaçındı. Fatih Terim ile ilgili konuşan Faslı futbolcu, imza attıktan sonra Terim'in kendisini aradığını ve "Orası benim şehrim orada iyi olacaksın" dediğini dile getirdi.

Belhanda'dan Fatih Terim açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor'a transfer olan Younes Belhanda, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Faslı futbolcu, Galatasaray'daki ayrılış süreciyle ilgili kendisine yöneltilen soruyu cevaplamak istemedi. 31 yaşındaki yıldız, eski teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili ise, "Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye dışındaki kulüplerden teklifler aldım. Adana Demirspor Başkanı bana geldiğinde çok fazla düşünmeden teklifi kabul ettim. İmza attıktan sonra Fatih Terim beni aradı ve 'Orası benim şehrim, orada iyi olacaksın' dedi. Ben de 'Bir problem olursa sizi ararım' dedim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Balotelli iyi bir insan"

Belhanda, Fransız ekibi Nice'in ardından Adana'da bir kez daha takım arkadaşı olduğu Mario Balotelli ile ilgili de "İnsanlar Balotelli'yi tanımadığı için hakkında konuşuyor ama o iyi bir insan" dedi.

YORUM YAZ