MENÜ

"Belalı bir gruptayız"

A Milli Futbol Takımımız'ın hocası Hiddink, Fanatik'e yaptığı açıklamada zor bir grupta olduğumuzun altını çizdi, ilk hedefin buradan çıkmak olduğunu söyledi.

"Belalı bir gruptayız"

2012 yılında Ukrayna ve Polonya’nın ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine katılacak olan A Milli Futbol Takımımız’ın Teknik Direktörü Guus Hiddink Fanatik’e çarpıcı açıklamalar yaptı. Zor bir grupta yer aldığımızın altını çizen Hollandalı teknik adam, “2012 için gerçekten de belalı bir gruptayız. Diyebilirim ki, en belalı grup bizimkisi. Avusturya’nın ne zaman ne yapacağı belli değil. Belçika büyük bir çıkış içinde. Bu iki takım da elbette hafife alınmamalı. Fakat bu grupta bir de Almanya var. Elbette onların durumu belli ve grupta favoriler. Bu yol, çok zorlu bir yol. Öncelikli hedefimiz tabii ki gruptan çıkmak ve finallere adımızı yazdırmak. Finallere gitmemiz halinde ise zaten tüm Dünya, Türkiye’nin gücünü görecektir” dedi.

‘Türkiye’yi tarayacağım’
Türk Milli Takımı’nın zaten belirli bir iskeleti olduğunun altını çizen Hiddink, “Fakat ben, bütün Türkiye’yi taramak, her mevkiiye 2-3 genç futbolcu alternatifi yaratmak ve gelecekte onları takıma kazandırmayı planlıyorum. Bunun için arkadaşlarımla birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Demircan / Fanatik Çok Özel

Haberin Devamı
YORUM YAZ