MENÜ

Beko, FCBEscola'ya sponsor oldu

Barcelona Kulübüne 2014 yılından itibaren sponsorluk desteği veren Beko, İspanya temsilcisinin resmi futbol okulu FCBEscola İstanbul’un da ana sponsoru oldu.

Beko, FCBEscola'ya sponsor oldu

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili İstanbul Teknik Üniversitesinde bulunan FCBEscola tesislerinde düzenlenen etkinliğe, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer ve FCBEscola Direktörü Franc Carbo katıldı.

Etkinlikte konuşan Can Dinçer, sponsorluk anlaşmasının önemine değinerek, "Beko, 2006 yılından itibaren spor yatırımlarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Sporun geniş kitlelere ulaşma gücü, global bir marka olarak bizim de vizyonumuzla birebir örtüşüyor. Çocuklarımızın iyi birer sporcu olmak kadar, iyi birer insan olmanın önem ve değerini spor yaparken öğrenmelerini hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

FCBEscola Direktörü Carbo ise Beko ile yaptıkları iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "2014 yılından bu yana FC Barcelona’ya sponsor olan Beko’nun desteği, kulübümüz için çok önemli. Beko, şimdi de FCBEscola İstanbul’un ana sponsoru olarak bu desteği bir adım öteye taşıyor." diye konuştu.

FCBEscola’nın İstanbul’daki okulunda 6-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar eğitim görecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ