MENÜ

Bekir: Yanal gitti rahatladık

Bekir İrtegün, Ersun Yanal'ı hedef gösterdi, çarpıcı açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu, "Onun döneminde malum sorunlar mevcuttu. Şimdi daha sorunsuz bir ortamda yaşadığımız için daha rahatız" dedi

Bekir: Yanal gitti rahatladık

Sarı-Lacivertliler'in savunma oyuncularından Bekir İrtegün, çarpıcı açıklamalar yaptı. Beyaz Futbol'un sorularını yanıtlayan Bekir, teknik direktör Ersun Yanal'la ilgili olarak, "Ben işin saha içerisinde olan bir figürüm. Ersun Yanal döneminde herkesin bildiği malum sorunlar mevcuttu. Şimdi daha sorunsuz bir ortam yaşadığımız için futbolcular olarak daha rahatız" dedi. Deneyimli stoper, "Her fırsatta bunu söyledik, ben yine söyleme gereği duyuyorum; bazı konular futbolcuların üzerinde yük kaldı. Gönül isterdi ki gerekli kişiler açıklama yapıp bu yükü futbolcuların omuzlarından alsın. Taraftarlarımız içerisinde de biraz futbolcuların işleri karıştırdığı konuşulmuştu. Biz futbolcular hadlerini bilen insanlarız. Bazı şeyleri değiştirecek insanlar değiliz" diye konuştu.

'Hocayla vedalaşmadık...'

Yanal'la vedalaşmadıklarını belirten Bekir, "Yani fırsat da olmadı. Çok çabuk gelişen bir olay oldu. Yine telefon görüşen, vedalaşan vedalaştı. O konu artık kapandı. Onun da başarımızda emeği vardır. Hem kendisine hem de ekibine başarılar diliyorum" dedi. Soma yararına oynadıkları Galatasaray maçına yaşananlara üzüldüklerini belirten tecrübeli stoper, "Galatasaray’la gazozuna oynasak kazanmak isteriz. Onlar için de böyledir. Bazı olaylar bu maçın önüne geçti. Volkan Demirel'in ise hareketi yanlış anlaşıldı. Maç boyunca arkanızdan kafanıza her şeyi yiyorsunuz, annenize ailenize küfürler geliyor. Kötü niyetli bir şey söylediğini düşünmüyorum. Bazı kesimler de istediğini söylesin, biz yanındayız" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ