MENÜ

beIN SPORTS İzle / Beşiktaş-Başakşehir Canlı

Beşiktaş - Başakşehir canlı yayını beIN SPORTS ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor. Beşiktaş kadrosunda sürprizler yer alıyor. Beşiktaş - Başakşehir maçının canlı izle seçeneği ve canlı anlatımı haber detayında yer alıyor.

Beşiktaş - Başakşehir mücadelesi kritik zamanlar geçiren Abdullah Avcı ve ekibi için büyük önem taşıyor. Şampiyonluk yarışı verdiği sezonun ardından yeni bir teknik direktör ve yenilenmiş bir kadro ile Süper Lig macerasına başlayan Başakşehir'de de durumlar çok parlak değil. Her iki ekip de geride kalan 4 haftada 4 puan toplayabilmiş durumda. Bu şartlarda oynanacak kritik mücadelenin yayın bilgileri de merak ediliyor. Beşiktaş - Başakşehir maçının canlı yayın bilgisi ve 'canlı izle' linkinin detaylarına, her iki ekibin muhtemel 11'leri, istatistikleri ve diğer detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Başakşehir maçı saat 20.00'den itibaren beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Beşiktaş - Başakşehir maçını digiturkplay aboneleri, aşağıdaki linkten canlı olarak izleyebilecek.

Beşiktaş-Başakşehir 11'ler!

Beşiktaş: Karius, Douglas, Gökhan Gönül, Necip Uysal, Caner Erkin, Atiba, Dorukhan, Diaby, Ljajic, N'Koudou, Burak Yılmaz.

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Aleksic, Visca, Guldbrandsen, Crivelli

YORUM YAZ