MENÜ

beIN SPORTS Haber nasıl izlenir? beIN SPORTS Haber uydu frekans bilgileri...

beIN Sports, futbolseverleri heyecanlandıracak yeni bir kanalın duyurusunu yaptı. Peki, beIN SPORTS Haber nasıl izlenir? beIN SPORTS Haber uydu frekans bilgileri...

beIN SPORTS Haber nasıl izlenir? beIN SPORTS Haber uydu frekans bilgileri...

beIN SPORTS'un yeni şifresiz kanalı şifresiz yayınlarına başlıyor. Kurum, yeni spor haber kanalı beIN Sports Haber'in yayınlarına kendi platformu üzerinde başlamıştı. Kanal, 25 Ekim saat 19:00'dan itibaren Türksat aracılığıyla şifresiz yayın yapıyor olacak. Kanalda maç özetleri, son dakika gelişmeleri ve özel yayınlar izleyiciyle buluşturulacak.

Basketbolda Avrupa’nın en büyük kupa organizasyonu EuroLeague’de beklenen maç başladı... Geçen sezon tarihi şampiyonluğu ülkemize kazandıran Fenerbahçe, üst üste 4. kez kaldığı Final-Four’da 2. kupa zaferi için sahaya çıktı. Sarı-Lacivertliler’in şampiyonluk yolundaki bu seferki rakibi ise; Real Madrid

beIN SPORTS Haber nasıl izlenir beIN SPORTS Haber uydu frekans bilgileri...

beIN Sports Haber frekans bilgileri


Turksat4a

12379Mhz Horizantal(yatay)

DVB—Sembol Oranı 30000

FEC ¾

beIN Sports Haber, Digiturk'te kaçıncı kanalda?


beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.


Fenerbahçe Doğuş - Zalgiris Kaunas maçı hangi kanalda, saat kaçta? ( FB Zalgiris )


beIN Sports'tan yapılan "beIN SPORTS Haber" açıklaması...
Heyecan tufanı ile açılış

Kanal spor yayıncılığına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Turkish Airlines Euroleague sezon 3. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Doğuş ve Anadolu Efes’i karşı karşıya getirecek basketbol şöleni bugün 20:45’ten itibaren 83 No’lu beIN SPORTS HABER kanalında canlı olarak yayınlanacak. Aynı zamanda, Turkish Airlines Euroleague her hafta bir Türk takımı maçı da canlı yayınlanacak.

Güçlü içerik

Kanalda dört ana haber kuşağıyla birlikte her saat başı Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan tüm gelişmelere yer verilecek. Süper Lig ve TFF 1. Lig başta olmak üzere, beIN SPORTS’un yayın haklarını elinde bulundurduğu tüm liglerdeki karşılaşmaların golleri ve özet görüntülerinin yayınlanacağı kanalda, maç öncesi ve sonrası sürpriz yayınlar, maç sırasında stadyumlara yapılacak bağlantılar ile grubun güçlü içeriği sporseverlerle buluşacak.

beIN SPORTS HABER özel dosyaları ve doyurucu içeriğiyle sporun her alanında izleyicilerine keyif dolu dakikalar yaşatacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ