MENÜ

(ÖZET) Bodrumspor - Göztepe maç sonucu: 3-1

Samsunspor ve Çaykur Rizespor’un ardından Süper Lig’e yükselecek olan son takımın belli olacağı Play-Off’ların ilk karşılaşması Bodrumspor ile Göztepe arasında oynandı. Yeşil-Beyazlılar, İzmir temsilcisini Cenk Şen, İsmail Köybaşı (k.k) ve Umar Aminu'nun golleriyle 3-1 yıktı, bir üst tura çıktı. Atınç'ın tek golü Göz Göz'ün hayallerini devam ettirmesine yetmedi.

(ÖZET) Bodrumspor - Göztepe maç sonucu: 3-1

 

Samsunspor ve Çaykur Rizespor’un ardından Süper Lig’e yükselecek olan son takımın belli olacağı Play-Off bugün başladı. Heyecanın doruğa çıktığı Play-Off’larda ilk karşılaşma Bodrumspor ile Göztepe arasında oynandı.

Haberin Devamı

(ÖZET) Bodrumspor - Göztepe maç sonucu: 3-1

İsmail'den kendi kalesine

Bodrum İlçe Stadı'ndaki karşılaşmada Yeşil-Beyazlılar taraftarının desteğini arkasına alarak ilk 45'i fırtına gibi geçirdi. 16'da Kenan Özer'in asistinde Cenk Şen fileleri sarstı ve Bodrumspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk devrenin uzatma anlarında ise Göztepe'nin tecrübeli futbolcusu İsmail Köybaşı'nın kendi ağlarına yolladığı topla Muğla temsilcisi soyunma odasına 2-0 önde gitti.

(ÖZET) Bodrumspor - Göztepe maç sonucu: 3-1

Atınç heyecanlandırdı ama yetmedi

İkinci devrede karşılıklı ataklar vardı. 87'de Atınç Nukan arka direkte topu filelerle buluşturdu, başta ofsayt kararı çıksa da VAR kontrolü sonrası gol geçerli sayıldı: 2-1. Atınç'ın golü Göz Göz'ü umutlandırdı, 10 dakika da maça uzatma verildi. Ancak maçın skorunu Bodrumlu Umar Aminu belirledi: 3-1. Bu sonuçla Bodrumspor bir üst tura yükselen ekip oldu, Göztepe ise Süper Lig hayallerine veda etti.

Haberin Devamı

Sakarya-Eyüp galibi...

Ligin normal sezonunu 3. sırada bitirdiği için Play-Off'ta direkt finale kalan Pendikspor'un rakibi olmak için Bodrumspor, bu akşam oynanacak Sakarya-Eyüpspor eşleşmesinin zaferiyle karşılaşacak. 

BODRUMSPOR: 3 (15' Cenk Şen - 45+1' İsmail Köybaşı / kendi kalesine, 90+9' Umar Aminu)

GÖZTEPE: 1 (87'Atınç Nukan)

(ÖZET) Bodrumspor - Göztepe maç sonucu: 3-1

BODRUMSPOR - GÖZTEPE 11'LER:

Bodrumspor: Sousa, Onur Akbay, Süleyman Özdamar, Ali Aytemur, Cenk Şen, Erkan Değişmez, Mohammed, Samet Yalçın, Kenan Özer, Gökdeniz Bayrakdar, Celal Dumanlı.

Göztepe: Arda Özçimen, Tarık Çamdal, Arslanagic, Atınç Nukan, Emir Ortakaya, İsmail Köybaşı, Yalçın Kayan, Palmer, Mamah, Ngalina, Kvasina.

 

(ÖZET) Bodrumspor - Göztepe maç sonucu: 3-1

YORUM YAZ