MENÜ

Bodrumspor'da teknik ekip sonucu önemsemedi

Altınordu ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Bodrumspor sahadan 2-1 yenilgiyle ayrılırken, teknik ekip sonucu önemsemedi. Verimli bir müsabaka oynadıklarını dile getiren teknik direktör İsmet Taşdemir, "Sonuçlardan çok sahada ne yaptığımızı önemsiyoruz." dedi.

Bodrumspor'da teknik ekip sonucu önemsemedi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle liglere verilen arada Altınordu ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Bodrumspor sahadan 2-1 yenilgiyle ayrılırken, teknik ekip sonucu önemsemedi. Ara dönemde Orgill, Umar, Kwaeth, Hakan Özmert, Hakan Yeşil, Eren ve Gökdeniz'i kadrosuna dahil eden yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör İsmet Taşdemir, ligler tekrar başlayana kadar takımın hazır olacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Altınordu ile verimli bir müsabaka oynadıklarını dile getiren Taşdemir, "Sonuçlardan çok sahada ne yaptığımızı önemsiyoruz. Transferlerimizin de uyum sağlamasıyla iyi bir durumda olacağız" dedi.

Bodrumspor, 28 şubatta zirve yarışındaki rakibi Eyüpspor'la erteleme maçına çıkacak. 6 Şubat Pazartesi günü oynanması gereken karşılaşma aynı gün yaşanan yüzyılın deprem felaketleri nedeniyle ertelenmişti. (DHA)

YORUM YAZ