MENÜ

Bodrum FK zirve yarışını bırakmıyor

Trendyol 1.Lig'de Bandırmaspor'u 2-1 mağlup ederek puanını 17 yapan Bodrum FK, zirve yarışını fire vermeden devam ettirdi.

Bodrum FK zirve yarışını bırakmıyor

Ligde cumartesi günü Boluspor deplasmanına çıkacak yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Son hazırlandığımız maça hem A planı hem de B planı diye 2 şekilde hazırlandık. A planımız erken gol yediğimiz için işlemedi, dolayısıyla bizde ilk defa çok erken değişikliğe gittik. B planımızı devreye soktuk. Bandırmaspor maçının ilk 60 dakikasını bizim eksilerimize yazabiliriz. Ondan sonraki dilimde sahada olmamız gereken takım vardı. 3 puanı almış bir şekilde eksiklerimizi görmek bizim için çok daha önemliydi" dedi. 

Haberin Devamı

"Boluspor sezon başlangıç itibariyle iyi sonuçlar alamadı" diyen İsmet Taşdemir, "Ancak Boluspor her zaman iyi bir takım, iyi bir camia ve iyi oyunculardan kurulu. Sıkıntılı dönem yaşadılar ama geçen hafta galip gelerek onu geride bırakmış da olabilirler. İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı, zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz. Lig şekillendi ama ilk yarının sonuna doğru 1-2 sürpriz daha bekliyorum. Ligde 1-2 takım dışında herkes herkesi yenebilir. Ligin ikinci yarısı çok daha çekişmeli olacak. Biz ligin ilk yarısında alabildiğimiz kadar çok fazla puan alıp ikinci yarı ferah bir şekilde bakmak istiyoruz bunun için uğraşıyoruz" diye konuştu.

GÖKDENİZ'İN HAYALİ KRALLIK

Haberin Devamı

Takımın Süper Lig patentli golcülerinden Gökdeniz Bayraktar ise ligde hayalinin gol krallığı olduğunu söyledi. Geçen sezon Play-Off finali oynadığı Bodrum FK'da bu sezon 3 kez ağları sarsan Gökdeniz, "Ligde gidişatımız kötü değil. Bu hafta Bolu deplasmanına gidiyoruz. Bandırma maçında önemli bir galibiyet aldık. Bu tarz maçlar 6 puan değerinde. Gol konusunda sessizliğim var, gol kaçırıyorum. İnşallah Boluspor maçında sessizliğimi bozmak istiyorum. Gol kralı olmak herkesin hayalidir, benim de hayalim ama hep maç maç gitmemiz lazım. Hedefi her zaman büyük tutmamız lazım, inşallah Bolu maçında galibiyet alacağız" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ