MENÜ

Bayram Toysal: Mağlup olmadan bu ligi bitirmeyi hedefliyoruz

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, son iki haftada takımdaki eksiklerin kendilerini ciddi manada etkilediğini söyledi. Akhisarspor maçından kayıpsız ayrılmak istediklerini ifade eden Toysal, ''Bu haftaki çalışmalarda çok özverili, istekli ve arzulu olduklarını gözlemledim. İnşallah bir daha kayıp yaşamayacağız. Mağlup olmadan bu ligi bitirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Bayram Toysal: Mağlup olmadan bu ligi bitirmeyi hedefliyoruz

TFF 1. Lig lideri Hatayspor, 15 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarına devam etti. Antakya Atatürk Stadı’nda teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, dar alan pas, hücum, savunma ve kondisyon çalışmaları yaptı. Bayram Toysal, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki haftada takımdaki eksiklerin kendilerini ciddi manada etkilediğini söyledi.

Haberin Devamı

Hastalıklar nedeniyle her maça 3-4 kişi eksik başlamak zorunda kaldıklarını dile getiren Toysal, "Bu süreci iyi yönetmeye çalıştık. Fatih Karagümrük maçında ortaya koyduğumuz performansa bakacak olursak, bu kadar eksiğin, bu kadar hastalığın kol gezdiği bir takımda deplasmanda bana göre pozitif oyun oldu." ifadelerini kullandı.

Toysal, Akhisarspor karşılaşmasına yönelik olarak, "Bu maçla ciddi bir çıkışın içinde olacağız, buna inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimiz de buna inanıyor. Bu haftaki çalışmalarda çok özverili, istekli ve arzulu olduklarını gözlemledim. İnşallah bir daha kayıp yaşamayacağız. Mağlup olmadan bu ligi bitirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Takımda sakatlığı bulunan Dame Diop ve Hamza Gür’ün kadroda yer alamayacağını aktaran Toysal, hasta olan Mirkan Aydın’ın durumunun ise henüz netleşmediğini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ