MENÜ

Bayern'de sakatlar iyileşiyor!

Almanya Birinci Futbol Lig (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te uzun süre sakat olan Franck Ribery, Mark van Bommel ve Diego Contento takıma dönüyor.

Bayern'de sakatlar iyileşiyor!

Kulübün internet sayfasında yer alan haberde, Ribery, Bommel ve Contento’nun yeniden takımla çalışmalara başladıkları bildirildi.

Sağ ayak bileğinde sakatlığı nedeniyle 7 haftadan bu yana antrenmana katılmayan Ribery, takımla yaptığı antrenmanın kendisine zevk verdiğini ve kendisini iyi hissettiğini belirterek, ayak bileğinde ağrı hissetmediğini, ancak henüz tam olarak formda olmadığını belirtti. Maçta oynamak istediğini, ancak şimdi antrenmanların kendisi için önemli olduğunu ifade eden Ribery, eski formuna kavuşması için antren yapması gerektiğini kaydetti.

Fıtık ameliyatından dolayı 6 hafta forma giyemeyen Contento da bir aydan uzun bir zamandan beri ara verdiğini, yeniden form tutmanın zor olabileceğini, kendisini iyi hissettiğini belirtti. Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle 4 haftadan beri oynamayan Bommel’in de antrenman sonrasında mutlu olduğu belirtilen haberde, çapraz bağları yırtılan ve 8 haftadır sakatlığı devam eden Breno’nun da rehabilitasyon süreci çerçevesinde takımla ilk kez çalıştığı ifade edildi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal, bugün Münih’te yaptığı açıklamada, Ribery, Bommel ve Breno’yu pazar günü FC Nürnberg ile oynanacak lig maçında kadroya dahil edeceğini, ancak ilk 11’de yer almalarının zor olduğunu belirterek, oyun olarak formda olmadıklarını söyledi.

Bayern Münih’te uzun süreden beri sakat olan Hollandalı yıldız oyuncu Arjen Robben’in de koşu antrenmanlarına başladığı bildirildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ