MENÜ

Bayern Münih'ten Franck Ribery ve Arjen Robben için veda mesajı!

Bundesliga devi Bayern Münih, sezon sonunda yollarını ayıracaklarını duyurdukları Franck Ribery ve Arjen Robben için resmi internet sitesinden veda mesajı yayımladı.

Bayern Münih'ten Franck Ribery ve Arjen Robben için veda mesajı!

Bundesliga devi Bayern Münih, takımın iki emektar futbolcusu Franck Ribery ve Arjen Robben ile sezon sonunda yollarını ayıracaklarını duyurmuştu. Alman kulübü bugün de resmi internet sitesinden iki yıldız isim için bir veda mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Kulüp Ribery için hazırladığı özel videoda "Teşekkürler ve görüşmek üzere Ribery" ifadelerini kullanırken Bayern'de 12 yıldan bu yana top koşturan Fransız yıldızın bu yaz takıma veda edeceğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fransız kanat oyuncusu ise "Bayern'e geldiğimde bir rüya gerçeğe dönüşmüştü. Elveda demek kolay olmayacak ama birlikte başardıklarımızı asla unutmamalıyız." ifadelerini kullandı.

Kulübün yöneticilerinden Karl-Heinz Rummenigge ise "Franck ve Arjen harika futbolcular. Bayern kulübü olarak ikisine de çok şey borçluyuz. Onlara harika bir veda töreni düzenleyeceğiz. İkisi de Bayern'in en başarılı 10 yılına fantastik futbollarıyla katkıda bulundu." şeklinde konuştu. Öte yandan iki oyuncu için 2020 yılında bir jübile maçının oynanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ