MENÜ

Thomas Tuchel'den Sadio Mane'yi şok edecek hareket

Geçtiğimiz sezon sonunda Liverpool'dan ayrılan yıldız oyuncu Sadio Mane, Bayern Münih ile sözleşme imzalamıştı. Bayern Münih kariyeri formda başlayan Mane son zamanlarda gözden düştü. Hem alınan kötü sonuçlar hem de yaşanan olaydan sonra Mane'nin Bayern kariyerinde sıkıntılar baş göstermeye başlamıştı.

Thomas Tuchel'den Sadio Mane'yi şok edecek hareket

Sezona Julian Nagelsmann yönetiminde başlayan Bayern Münih geçtiğimiz ay göreve Thomas Tuchel'i getirmişti. İlk maçına Borussia Dortmund maçında karşısında çıkan Alman teknik adam 4-2 galip gelerek rakibinden liderliği almıştı.

Haberin Devamı

DEVAM ETTİREMEDİ

Dortmund karşısında skoru ve oyunu alsa da çıkışını sürdüremeyen Tuchel yönetimindeki Bayern önce Almanya Kupası'nda Freiburg'a elenmiş sonra da Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilk maçında Manchester City'e deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. Ardından tekrar Bundesliga'da Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı düşüşü durduramadı.

YUMRUKLAŞTILAR

Manchester City maçının ardından soyunma odasında Mane ile Sane tartışmıştı. Sane Mane'ye hakaret etmiş ve Mane Sane'ye yumruk atarak dudağını yaralamıştı. Olayın ardından Mane para cezasına çaprtırılmıştı. Sane de takım arkadaşının ağır ceza almamasını talep etmişti.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Bayern'de henüz daha istediklerini yapamayan Tuchel gelecek sezona hazırlanmaya başladı. Bu sezon kendinden beklentileri gösteremeye Mane 32 maçta 11 gol 5 asist yapmıştı. Sakatlığından dolayı da Dünya Kupası'nı kaçıran Mane yaklaşık 3 aya yakın bir süre sahalardan uzak kalmıştı.

Haberin Devamı

Foot Mercato'nun yaptığı habere göre Tuchel, Mane'den kurtulmak istiyor. Oyuncunun hem yıllık 20 milyon Euro olan yüksek maaşı hem de sistemine uymamasından dolayı takımdan göndermeyi planlıyor.

31 yaşında olan Senegalli'nin geleceği merak konusu.

Egemen Çidar

YORUM YAZ