MENÜ

SON DAKİKA: Bayern Münih'te deprem! Thomas Tuchel resmen duyurdu

Yarın Bundesliga'da Heidenheim ile karşılaşacak olan Bayern Münih, 9 Nisan Salı gecesi ise UEFA Şampiyonar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Arsenal'e konuk olacak. Thomas Tuchel, bugün düzenlediği basın toplantısında ise beş futbolcudan kötü haber getirdi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Bayern Münih'te deprem! Thomas Tuchel resmen duyurdu

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Almanya Bundesliga'nın 28. hafta mücadelesinde yarın oynanacak Heidenheim - Bayern Münih maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Zor bir sezon geçirdiklerini kabul eden tecrübeli teknik adam, ayrıca yıldız oyuncuların sakatlığıyla ilgili kötü haberi de verdi.

Haberin Devamı

5 FUTBOLCU KADRODAN ÇIKARILDI

Thomas Tuchel, Bayern Münih'in yıldızlarından Manuel Neuer, Kingsley Coman, Leroy Sane, Aleks Pavlovic ve Nous Mazraoui'nin yarın oynanacak Heidenheim maçının kadrosunda olmayacaklarını duyurdu. Kaleci Manuel Neuer'in liflerinde yırtık, Sane'nin ise kasık sakatlığı yaşadığı bildirilirken; Kingsley Coman'da kas, Aleksandar Pavlovic ve Noussair Mazraoui'de ise enfeksiyona bağlı rahatsızlık olduğu aktarıldı. Tuchel ayrıca söz konusu futbolcuların, hafta içinde Arsenal ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında da oynamayabileceklerini duyurdu.

'BU SEZON SİNİR BOZUCUYDU'

Thomas Tuchel ayrıca bu sezonun kendisi için zor geçtiğini de itiraf etti. Alman teknik adam yaptığı değerlendirmede, "Genel olarak bu sezon benim için ne kadar sinir bozucu olsa da hâlâ tek bir hedefimiz var. O da Wembley'e gitmek. Çeyrek finaldeyiz, bu da çok fazla adım kalmadığı anlamına geliyor. Dolayısıyla bu hedefe ulaşmak için her gün her şeyi yapmamız şart. Arsenal'i eleyip yarı finale çıkmamız gerekiyor" sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ