MENÜ

SON DAKİKA: Bayern Münih resmen duyurdu! Sacha Boey...

Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bonservis ücretiyle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, şubat ayında antrenmanda sakatlık yaşamıştı. Fransız sağ bekten şimdi iyi haber geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Bayern Münih resmen duyurdu! Sacha Boey...

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, imzadan kısa süre sonra antrenmanda sakatlanmıştı. Fransız sağ bek için sevindirici haber geldi. Tecrübeli futbolcu, Lazio ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi antrenmanlara başladı.

Haberin Devamı

İŞTE SÖZLEŞMENİN DETAYLARI!

LİF YIRTILMASI YAŞAMIŞTI

Bayern Münih'in resmî internet sitesinde yer alan habere göre Sacha Boey, topla çalışmalara başladı. Öte yandan takımın bir diğer sağ beki Noussair Mazraoui de tıpkı Boey gibi idmanda topla çalıştı.

Sacha Boey'i takım arkadaşları tezahüratlarla karşıladı!

Bayern Münih'e transfer olduktan sonra iki maça çıkan Boey'nin şubat ayında çıktığı antrenmanda lifinde yırtık meydana gelmişti.

SON DAKİKA: Bayern Münih resmen duyurdu Sacha Boey...

DARMSTADT MAÇINA YETİŞECEK

Takımla birlikte idmanlara başlayan Sacha Boey'nin, 16 Mart'ta Almanya Bundesliga'nın 26. haftasında oynanacak Darmstadt - Bayern Münih karşılaşmasında kadroda olması bekleniyor. Boey buna göre yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Lazio maçında ve hafta sonu Bundesliga'da oynanacak Mainz mücadelesinde forma giyemeyecek.

YORUM YAZ