MENÜ

Sane'yi zorlayan seyahatler

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Leroy Sane zor zamanlardan geçiyor. Dünya Kupası dönüşünün ardından düşük formuyla tepki çeken Sane'nin aile hayatında da sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Sane'yi zorlayan seyahatler

2020 yılının Temmuz ayında Manchester City'den Bayern Münih'e transfer olan Leroy Sane hem takımının hem de Alman Milli Takımı'nın en önemli isimlerinden biri.

Haberin Devamı

YENİ HOCASI İSTEKLİYDİ

Bayern Münih'de geçen hafta görevden alınan Julian Nagelsmann, Sane'nin neden düşük performans gösterdiğini bilmediğinin itiraf etmişti.

Nagelsmann'ın yerine geçen Thomas Tuchel 2021 yılında Chelsea'nin başındayken Sane'yi takıma kazandırma konusunda istekli olduğu iddia edilmişti.

Tuchel'in Sane'den nasıl katkı alacağı merak ediliyor.

YILLAR ÖNCESİNE DAYANAN BÜYÜK TESADÜF

OTOBÜSÜ KAÇIRMIŞTI

Geçen ay Borussia Mönchengladbach ile oynanan Bundesliga maçı öncesinde Bayern Münih takım otobüsü Alman yıldızı almadan tesislerden ayrılmıştı. Bu duruma sinirlenen Sane kendi arabasıyla seyahat etmişti.

Sane'nin antremandan sonra serbest vuruş antrenmanı yapmak için dışarda kaldığı ve buluşma noktasına altı dakika geç geldiği açıklanmıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN TRANSFER BOMBASI

AİLESİNDEN UZAK

Bild'in yaptığı habere göre Sane Münih'te yalnız, ailesinden uzak yaşıyor. Joachim Low tarafından yapılan açıklamaya göre Sane, Almanya Milli Takımı kadrosuna çağrılmadığı zaman ailesiyle birlikte zaman geçiriyor. Yine Bild'in haberine göre Sane'nin eşi Candice Brook Münih'de yaşamak istemiyor ve hayatını Londra ile Manchester'da geçiriyor.

Bu durum sonucunda Sane'nin sık sık üç şehir arasında gidip geldiği öğrenildi. Amerikalı model Candice Brook'tan Rio Stella ve Milo adında iki çocuğu olan Sane'nin gelecekte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Bu sezon 32 maçta 13 gol atıp 7 asist yapan Sane'nin, Bayern Münih rakibi Borussia Dortmund'un bir puan gerisinde bulunurken 1 Nisan'da oynanacak Dortmund maçında ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eski takımı Manchester City'e karşı performansları taraftarın merak konusu.

Egemen Çidar

YORUM YAZ