MENÜ

Sacha Boey'den kötü haber geldi! Bayern Münih resmen açıkladı

Galatasaray'dan Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'e transfer olan ve son haftalarda forma şansı bulamayan Sacha Boey sakatlandı. Alman devi resmi açıklama yayınladı. İşte sahalardan uzak kalacağı süre...

Devre arasında Galatasaray'dan Alman devi Bayern Münih'e tarihi bir bonservis bedeli karşılığında transfer olan Fransız oyuncu Sacha Boey'den kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Bayern Münih'ten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "FC Bayern önümüzdeki birkaç hafta boyunca bek oyuncusu Sacha Boey'den yoksun olacak. Yeni kış transferinin Çarşamba günü antrenman sırasında sol arka uyluğunda kas yırtığı oluştu. Bu durum FC Bayern'in sağlık departmanı tarafından yapılan muayenenin sonucuydu.

Kinsgley Coman ve Noussair Mazraoui meslektaşlarıyla birlikte antrenmanlara geri döndü"

6 HAFTA YOK

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild de, Fransız sağ bekin 6 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

BU İKİNCİ SAKATLIĞI

Sacha Boey, Alman devine transfer olduktan sonra ikinci kez sakatlık yaşıyor. İlk sakatlığını 16 şubat tarihinde yaşayan Fransız yıldız, lif yırtılması nedeniyle 19 gün sahalardan uzak kalmıştı.ü

Haberin Devamı

Sacha Boeyden kötü haber geldi Bayern Münih resmen açıkladı

REKOR KIRARAK GİTTİ

Özellikle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla Avrupa devlerinin listesine giren Sacha Boey, birçok takımın ilgisini çekti. Son olarak Bayern Münih ile görüşmeler yürüten sarı - kırmızılılar yıldız oyuncunun transferini Türk futbolu için rekor bir fiyata tamamladı.

Galatasaray'dan Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada; " Profesyonel Futbolcumuz Sacha Boey'nin kesin transferi konusunda FC Bayern München AG ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 Euro olup FC Bayern München AG, Şirketimize net 5.000.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

İŞTE ÖDENECEK KEFALET ÜCRETİ

Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda FC Bayern München AG gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir.

Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup FC Bayern München AG, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50'sini Şirketimize ödeyecektir." ifadelerine yer verilmişti.

Sacha Boeyden kötü haber geldi Bayern Münih resmen açıkladı

YORUM YAZ