MENÜ

(ÖZET) Bayern Münih - Mönchengladbach maç sonucu: 1-1

Almanya Bundesliga'da 4. hafta mücadelesinde Bayern Münih, sahasında Mönchengladbach ile 1-1 berabare kaldı. Ev sahibi ekibin golü Leroy Sane'den gelirken, konuk takımın golünü Marcus Thuram kaydetti. Bavyeralılar, Mönchengladbach'ın kalecisi Yann Sommer'i bir türlü geçemedi. İsviçreli eldiven kalesine gelen 19 şutun 18'ini çıkarmayı başararak takımına beraberliği getirdi.

(ÖZET) Bayern Münih - Mönchengladbach maç sonucu: 1-1

Almanya Bundesliga 4. hafta mücadelesinde Bayern Münih, Allianz Arena'da Daniel Farke yönetimindeki Mönchengladbach'ı konuk etti.

Haberin Devamı

Ev sahibi ekip 34. dakikada Sadio Mane ile 1-0 öne geçti ancak yapılan VAR incelemesi sonrasında ofsayt nedeniyle gol geçerli sayılmadı.

Dakikalar 38'i gösterdiğinde yine Mane topu filelere gönderdi ancak yine ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı.

KONTRA İLE GELEN GOL

43. dakikada Mönchengladbach kontratağa çıktı. Bayern savunmasında Dayot Upamecano'nun ıskaladığı topu kapan Marcus Thuram topla birlikte yaklaşık 35 metre ilerledikten sonra şutunu attı ve topu Neuer'in solundan fileler göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

(ÖZET) Bayern Münih - Mönchengladbach maç sonucu: 1-1

İkinci yarıda Bayern gol için rakip kaleye geldi. Mane ve Sane ile birlikte tehlikeli pozisyonlar yakalayan Bavyeralılar'a konuk ekibin kalecisi Yann Sommer geçit vermedi.

Haberin Devamı

SOMMER'İ 83'TE YIKTILAR

Dakikalar 83'ü gösterdiğinde rakip ceza sahası içerisinde paslarla gelen Bayern'de son olarak Musiala topu penaltı noktası üzerindeki arkadaşı Sane'ye gönderdi. Alman futbolcu gelişine şutu gönderdi ve top Sommer'in sağından filelerle buluştu: 1-1.

(ÖZET) Bayern Münih - Mönchengladbach maç sonucu: 1-1

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında Bayern gol aradı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Mönchengladbach kalecisi Yann Sommer, kalesine gelen 19 şutun 18'i kurtararak adeta takımının mağlup gelmesi engelledi.

ALMANYA BUNDESLİGA PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ