MENÜ

Kapıyı tekmeledi, parmağını kırdı! Thomas Tuchel çıldırdı...

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lazio ile oynanan maç öncesinde ayak baş parmağını kırdı. Alman teknik direktörün gazetecilere yaptığı 'şizofren' açıklaması da gündem oldu. İşte detaylar...

Kapıyı tekmeledi, parmağını kırdı! Thomas Tuchel çıldırdı...

Almanya Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen'in gerisinde kalan Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde teselli buldu. Thomas Tuchel'in öğrencileri, son 16 turu rövanş mücadelesinde ilk maçta 1-0 kaybettiği Lazio'yu konuk etti. Bayern; Harry Kane (2) ve Thomas Müller'in golleriyle İtalyan temsilcisini 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

TUCHEL PARMAĞINI KIRDI!

Bayern Münih ile Lazio arasında salı gecesi oynanan karşılaşma öncesinde ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Alman gazetesi BILD'de yer alan habere göre Thomas Tuchel, soyunma odasında futbolculara yaptığı motivasyon konuşması esnasında kapıyı tekmeledi. Kapıya sert bir şekilde vuran tecrübeli teknik adam, ayak baş parmağını kırdı.

Kapıyı tekmeledi, parmağını kırdı Thomas Tuchel çıldırdı...

"ŞİZOFREN DEĞİLİM!"

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, takımının yarın saat 17.30'da evinde Mainz ile oynayacağı Bundesliga karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Alman hoca bir gazetecinin şampiyonluk ihtimalini sorması üzerine, "Şu anda Almanya şampiyonu olacağımıza söz vermiş olursam, haklı olarak benim şizofren olduğumu veya gerçeklerden kopuk olduğumu söylerdin. Şu anda her şey bizim elimizde değil. Sadece kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ