MENÜ

Halil Altıntop'un yeni görevi belli oldu! Resmen açıklandı

Ülkemizde de bir dönem Trabzonspor forması giymiş olan eski milli futbolcu Halil Altıntop'un futbolu bırakmasının ardından yeni görevi belli oldu.

Halil Altıntop'un yeni görevi belli oldu! Resmen açıklandı

A Milli Takım'ın eski futbolcularından olan Halil Altıntop, Bayern Münih'te yeni bir göreve başlıyor. Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre daha önce U17 takımında teknik direktör olarak çalışan Türk hoca, Bayern Münih Akademisi'nin yeni sportif direktörü olarak göreve başladı.

Haberin Devamı

2018 yılında Kaiserslautern formasıyla emekli olan Halil Altıntop, daha sonrasında Stuttgart takımında gelişim antrenörü olarak çalıştı. 2020 yılında Bayern Münih'e katılan Altıntop, U-16 ve U-17 takımında sorumlu olarak hizmet etmişti.

Türkiye'de Trabzonspor formasını da terleten Halil, 84 maça çıkıp, 16 gol ve asist katkısında bulunarak 32 gole doğrudan etki etti. Süper Lig'de macerası kısa süren Altıntop, 2013-2014 sezonu başında Augsburg'a transfer oldu.

Halil Altıntopun yeni görevi belli oldu Resmen açıklandı

GÖREVİ RESMEN AÇIKLANDI

Bayern Münih yöneticilerinden Hasan Salihamidzic, Altıntop için, "Çok güveniyoruz. Kulübü ve çalışma tarzımızı biliyor. 15 yıllık profesyonel futbolculuk tecrübesi var. Halil yetenekleriyle akademimizi geliştirecek. Birlikte çalışacağımız için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alman ekibinde çalışacağı için mutlu olduğunu dile getiren Altıntop, "Bana güvendikleri için teşekkür ederim. Kulübün başarısını sürdürmek için elimden geleni yapacağım." dedi.

Halil Altıntop 2020 yılında Bayern Münih altyapısında çalışmaya başladı. 40 yaşındaki eski futbolcu, 16 yaş altı takımında teknik direktör yardımcısı olarak görev aldı, daha sonra 17 yaş altı takımında çalıştı.

Hamit Altıntop'un Bayern Münih Formasıyla En İyi Golleri

YORUM YAZ