MENÜ

Filistin paylaşımı yapan Mazraoui'ye sert tepki: Sınır dışı...

Filistin ile İsrail arasında yaşanan çatışmalarla ilgili paylaşım yapan Bayern Münih'in Fas asıllı oyuncusu büyük tepkiyle karşılandı. İŞte detaylar...

Filistin paylaşımı yapan Mazraoui'ye sert tepki: Sınır dışı...

Almanya futbolunun lokomotifi Bayern Münih'te forma giyen Fas asıllı Hollandalı oyuncu Noussair Mazraoui, Gazze'de yaşananlara sessiz kalmayarak kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 25 yaşındaki oyuncunun bu paylaşımı büyük bir tepkiyle karşılandı.

Haberin Devamı

İŞTE O PAYLAŞIM

Mazraoui, kendisine ait sosyal medya hesabından Mescid-i Aksa'nın bir fotoğrafını paylaştı not olarak ise İbrahim Suresi 42. ayette yer verdi: "Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma."

'SINIR DIŞI EDİN' TEPKİSİ

Mazraoui'nin bu paylaşımı kısa sürede binlerce etkileşim aldı. Hristiyan Demokrat Birlik Partisi Milletvekili Johannes Steiger, yıldız oyuncuya sosyal medya hesabından sert tepki gösterirken sını dışı edilmesini istedi.

Filistin paylaşımı yapan Mazraouiye sert tepki: Sınır dışı...

İşte Steiger'in yaptığı paylaşımda geçen ifadeler:

"Nazilerin, Yahudi Kulübü olarak adlandırdığı Kurt Landauer'in kulübü durumun bu şekilde ilerlemesine izin veremez. Sevgili Bayern Münih, lütfen kovun. Ayrıca sınır dışı edilmesi için de devletin tüm imkanları kullanılmalı."

Haberin Devamı

EURO 2024 VE DÜNYA KUPASI...

MAZRAOUI'DEN AÇIKLAMA

Noussair Mazraoui, Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden BILD'e bir açıklama yaptı. Başarılı oyuncu, "Neyi savunduğumu açıklamak zorunda kalmam gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor.

Binlerce masum insanın öldürüldüğü olaylar var. Ben bu dünyada barış ve adalet için çaba harcayacağım. Her türlü teröre, nefrete karşı olacağım. Kontrolden çıkan bu olaylar nedneiyle her gün masun insanlar ölüyor.

Filistin paylaşımı yapan Mazraouiye sert tepki: Sınır dışı...

Herkes buna karşı olmalı ve birlikte sesimizi yükseltmeliyiz. İnsanlı dışı bir olay" diye konuştu.

Bayern Münih, Mazraoui'yi Temmuz 2022 yılında Ajax'tan bedelsiz olarak kadroya katmıştı.

Filistin paylaşımı yapan Mazraouiye sert tepki: Sınır dışı...

YORUM YAZ