MENÜ

Bayern Münih'ten gol şov: Kane bir ilki başardı! Sacha Boey...

Almanya Bundesliga'nın 26. haftasında Bayern Münih, deplasmanda Darmstadt 98 ile kozlarını paylaştı. Alman devi, sahadan 5-2'lik üstünlükle ayrılırken Galatasaray'dan takıma dahil olan Sacha Boey, müsabakada forma şansı bulamadı. Bayern Münih gol şov yaptı. İşte detaylar...

Bayern Münih'ten gol şov: Kane bir ilki başardı! Sacha Boey...

Almanya Bundesliga'nın 26. haftasında Bayern Münih, Darmstadt 98 deplasmanına konuk oldu. Bayern Münih, müsabakayı 5-2 kazandı. 

Haberin Devamı

Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri 36 ile 64'te Jamal Musiala, 45. dakikada Harry Kane, 74. dakikada Serge Gnabry ve 90. dakikada Mathys Tel'den geldi. Darmstadt'ın gollerini ise 28. dakikada Tim Skarke ve uzatma dakikalarında Oscar Vilhelmsson'dan kaydederken Münih, maçtan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bayern Münihten gol şov: Kane bir ilki başardı Sacha Boey...

KANE BİR İLKİ BAŞARDI! 

Bayern Münih'te Harry Kane, bu maçtaki golüyle birlikte ligde 31 gole ulaştı. İngiliz yıldız, Bundesliga'daki ilk sezonunda en çok gol atan futbolcu oldu. Bu sonucun ardından Bayern Münih, 60 puana yükseldi. Darmstadt, 13 puanda kaldı.

Bayern Münihten gol şov: Kane bir ilki başardı Sacha Boey...



Bayern Münih, ligin bir sonraki haftasında milli aradan sonra sahasında Borussia Dortmund'u konuk ederken Darmstadt ise Bochum'a misafir olacak.

YORUM YAZ