MENÜ

Bayern Münih'ten çılgın zafer: Tam 9 gol! Sacha Boey geri döndü

Bundesliga devi Bayern Münih, sahasında konuk ettiği Mainz 05 karşısında çılgın bir zafer yaşadı. Bayern, rakibini 8 golle geçti. İşte tüm detaylar...

Bayern Münih'ten çılgın zafer: Tam 9 gol! Sacha Boey geri döndü

Almanya Bundesliga'nın 25. haftasında Bayern Münih, Mainz 05 ile kozlarını paylaştı. Bayern Münih, Allianz Arena'daki maçı 8-1 kazanarak büyük bir gözdağı verdi.

Haberin Devamı

İlk yarıda 2 fark!

Bayern Münih, 13. dakikada Harry Kane ve 19. dakikada Leon Goretzka ile 20 dakika dolmadan 2-0'ı buldu. Mainz'da Nadiem Amiri 31. dakikada farkı bire indirdi. Bayern Münih, golcüsü Kane ile 45+7'de bir gol daha buldu ve devreye 3-1'lik üstünlükle girdi.

Bayern Münihten çılgın zafer: Tam 9 gol Sacha Boey geri döndü

Kane'den hat-trick!

İkinci yarıda da hız kesmeyen Thomas Tuchel'in öğrencileri; 47'de Thomas Müller, 61'de Jamal Musiala, 66'da Serge Gnabry, 70'te Harry Kane ve 90+2'de Loen Goretzka'nın golleriyle sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
Bayern Münih'te Harry Kane, bu maçtaki golleriyle birlikte ligde 30 gole ulaştı. Bayern Münih, puanını 57 yaparken Mainz, 16 puanda kaldı.

Bayern Münihten çılgın zafer: Tam 9 gol Sacha Boey geri döndü

Sacha Boey kadroda!

Ligin bir sonraki haftasında Bayern Münih, Darmstadt deplasmanına gidecek. Mainz, sahasında Bochum'u ağırlayacak. Alman devinin Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Sacha Boey, sakatlığının ardından yaklaşık 3 hafta sonra kadroya dahil edildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ