MENÜ

Bayern Münih'te sakatlık şoku: Galatasaray'a karşı oynayamayacak

24 Ekim'de İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Bayern Münih sakatlıklarla boğuşuyor... Manuel Neuer yaklaşık bir yıl aranın ardından takıma geri dönerken, savunmada yaşanan kritik sakatlık Teknik Direktör Thomas Tuchel'i düşündürüyor. İşte detaylar...

Bayern Münih'te sakatlık şoku: Galatasaray'a karşı oynayamayacak

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, Kopenhag ve Manchester United maçlarında topladığı dört puanla grupta iddialı bir konuma geldi.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılar üçüncü maçını 24 Ekim'de RAMS Park'ta Alman devi Bayern Münih ile oynayacak.

BAYERN İKİDE İKİ YAPTI

Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında sahasında Manchester United'ı 4-3 ile geçen Bavyera ekibi ikinci maçında deplasmanda Kopenhag'ı mağlup etti.

Ligde oynadığı yedi maçta beş galibiyet alan Bayern Münih topladığı 17 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Bayern Münihte sakatlık şoku: Galatasaraya karşı oynayamayacak

GUERREIRO'DAN KÖTÜ HABER GELDİ

Bayern Münih'te son dönemde sakatlanan oyuncuların fazlalığı can sıkmaya başladı. Sezon başında transfer edilen Raphael Guerreiro yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Portekizli yıldızın Galatasaray maçında forma giymesi beklenmiyor. Almanya Kupası'nda oynanan Preussen Münster maçında kolu kırılan Serge Gnabry de temsilcimize karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

YILDIZ OYUNCU GERİ DÖNÜYOR

Sakatlıklarla boğuşan Bayern Münih'e bir de iyi haber geldi. Sportif Direktör Christoph Freund, Aralık 2022'de sağ bacağı kırılan Manuel Neuer'in geri döneceği tarihi açıkladı.

Freund, Neuer ile ilgili yaptığı açıklamada; "Gerçekten iyi görünüyor. Milli maç arasında U23 takımında forma giyecek ve böylece ritmini yakalayabilecek" diye konuştu. Sahalara ne zaman döneceği ile ilgili olarak ise; "Bunun bir sonraki maç mı yoksa ondan sonraki maç mı olacağını göreceğiz, ancak bunun yakın zamanda olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Bayern Münihte sakatlık şoku: Galatasaraya karşı oynayamayacak

Bayern Münih milli aranın ardından 21 Ekim'de Mainz ile karşılaşacak, ardından üç gün sonra ise İstanbul'da temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak. Neuer'in iki maçtan birinde sahalara dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

PERFORMANSLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

BİR SAKATLIK DAHA

Bayern Münih'ten bir sakatlık haberi daha geldi. Takım savunmasının bel kemiği olarak gösterilen Fransız oyuncu Dayot Upamecano sakatlığı nedeniyle Fransa Milli Takımı'ndan çıkarıldı.

Bayern Münihte sakatlık şoku: Galatasaraya karşı oynayamayacak

Sol uyluk kas lifinde yırtık olduğu öğrenilen 24 yaşındaki oyuncu iki ya da üç hafta sahalardan uzak kalacak. Upamecano'nun 24 Ekim'de Galatasaray ile Rams Park'ta oynanacak mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Bir diğer savunmacı Matthijs de Ligt ise sakatlığını atlattı ve takımdan ayrı çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Bayern Münihte sakatlık şoku: Galatasaraya karşı oynayamayacak

YORUM YAZ