MENÜ

Bayern Münih'te Kim Min-Jae, Freiburg'da bir rekora imza attı

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve Serie A'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Kim Min-Jae ardından Avrupa futbolunun devlerinden Bayern Münih'e katılmıştı. Teknik Direktör Thomas Tıuchel'in vazgeçilmez isimlerinden biri olan Güney Koreli yıldız Freiburg karşılaşmasında kırılması zor bir rekora imza attı.

Bayern Münih'te Kim Min-Jae, Freiburg'da bir rekora imza attı

Almanya Bundesliga 7. hafta mücadelesinde Bayern Münih'in Feiburg'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Fenerbahçeli eski oyuncu Kim Min-Jae rekor kırdı.

Haberin Devamı

SON MAÇTA SADECE 8 DAKİKA...

Kim Min-Jae'den isabetli pas rekoru

Freiburg karşılaşmasında 181 kez topla buluşan Güney Koreli savunma oyuncusu, 157 pas isabetli ile oynadı ve Almanya Bundesliga'da sezonun isabetli pas rekorunu kırdı.

Kim Min-Jae'nin Freiburg maçı istatistikleri şu şekilde:

Topla buluşma: 181
Pas: 170 %92,4
Orta: 1
Top kapma: 0/2
İkili mücadele: 9/11
Pas arası: 4
Faul: 1

Bayern Münihte Kim Min-Jae, Freiburgda bir rekora imza attı

Rekor Aleksandar Dragovic'te

Rekorun, 2019 yılında Fortuna Düsseldorf'a karşı Bayer Leverkusen 04 formasıyla 178 pas kullanan Aleksandar Dragovic'e ait olduğu belirtildi.

Kim Min-Jae, 27 Temmuz 2022 tarihinde Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon Euro, İtalyan ekibinden de Bayern Münih'e 18 Temmuz 2023 tarihinde 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon 10 maçta forma giydi

Bu sezon 10 maçta sahaya çıkan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

Bayern Münihte Kim Min-Jae, Freiburgda bir rekora imza attı

YORUM YAZ