MENÜ

Bayern Münih'te Harry Kane laneti: Freni patlamış kamyon gibi

Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen'in sekiz puan gerisinde kalan Bayern Münih sıkıntılı günler yaşıyor. Alman devinin yaşadığı bu kaosun sebebi Harry Kane olabilir. İşte detaylar...

Bayern Münih'te Harry Kane laneti: Freni patlamış kamyon gibi

2004 yılında henüz 11 yaşındayken transfer olduğu Tottenham tarafından bir süre çeşitli takımlara kiralanan Harry Kane, 2013 yılından sonra takımın As kadrosunda yer bulmaya başladı.

Haberin Devamı

Gösterdiği performansla sadece Tottenham'ın değil, İngiliz futbolunun da gelmiş geçmiş en iyi forvetleri arasında gösterildi.

REKOR SKOR KATKISI

Tottenham formasını tüm kulvarlarda 430 kez giyen yıldız oyuncu 278 kez gol sevinci yaşarken 64 kez de asist yaptı.

Tottenham ile kupa kazanamayacağını anlayan başarılı oyuncu sezon başında 95 milyon Euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Bu transferin gerçekleşmesine en büyük sebep olarak ise başarılı golcünün artık kupalar kazanmak istemesi olarak gösterildi.

SEZONA İYİ BAŞLADILAR

Kadrosuna eski golcüsü Robert Lewandowski yerine Harry Kane'i katan Bayern Münih sezona Bundesliga'da iyi bir giriş yaptı. 13. haftada oynanan Frankfurt maçına kadar 11 galibiyet ve iki beraberlikle gelen Bavyer ekibi bu maçta aldığı 5-1 mağlubiyetle adeta çöküş dönemine girdi.

Haberin Devamı

Bu maçla birlikte Bundesliga'da oynadığı 10 maçta dört mağlubiyet alan Bayern Münih, lider Bayer Leverkusen'in sekiz puan gerisine düştü.

Bayern Münihte Harry Kane laneti: Freni patlamış kamyon gibi

ELDE SADECE ŞAMPİYONLAR LİGİ KALDI

Süper Kupa finalinde RB Leipzig'e 3-0 mağlup olan Bayern Münih, Almanya Kupası 2. Turu'nda ise, 3. Lig takımı Saarbrücken'e mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Yoluna sadece Şampiyonlar Ligi'nde devam eden Bayern Münih, son 16 turu ilk maçında İtalyan ekibi Lazio'ya deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

HARRY KANE LANETİ!

Genel olarak bakıldığı zaman Harry Kane'in performansına bir sıkıntı görülmüyor. Takımının formasını bu sezon tüm kulvarlarda 30 kez giyen 30 yaşındaki oyuncu 29 kez gol sevinci yaşarken sekiz kez de asist yaptı.

Harry Kane üstün bir performans gösterse de takımın 11 sezon üst üste şampiyon olmasının ardından bu sezon şampiyonluktan uzak kalması 'Harry Kane Laneti' olarak adlandırılmaya başlandı.

Bayern Münihte Harry Kane laneti: Freni patlamış kamyon gibi

TUCHEL DE GÖNDERİLDİ

Bundesliga'da son 11 sezondur şampiyon olmayı başaran Bayern Münih, takımın ligde sekiz puan geriye düşmesi ve performansın her geçen maç daha kötüye gitmesinin ardından Thomas Tuchel ile yolları ayırma kararı aldı.

Alman devi sezon sonuna kadar Tuchel ile yola devam edip, sezon sonunda yeni bir teknik adamı göreve getirecek.

Haberin Devamı

Bayern Münihte Harry Kane laneti: Freni patlamış kamyon gibi

YORUM YAZ