MENÜ

Bayern Münih'te Galatasaray'dan önce Dortmund... Tuchel'den istifa açıklaması!

Galatasaray'ın hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği Bayern Münih, bu karşılaşma öncesi zorlu Der Klassiker'de Dortmund deplasmanına çıkacak. Bayern'de Almanya Kupası'ndan elenilmesi sonrası teknik direktör Thomas Tuchel de istifa söylentilerine ilişkin konuştu.

Bayern Münih'te Galatasaray'dan önce Dortmund... Tuchel'den istifa açıklaması!

Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi grubunda 8 Kasım Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Bayern Münih, bu akşam Almanya Ligi’nde dev bir maça çıkacak. Bayern, Bundesliga’nın 10. haftasında, ‘Der Klassiker’ adı verilen mücadelede ezeli rakibi Borussia Dortmund’la deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

İki takım da bu sezon ligde henüz mağlup olmadı. Dortmund, son 9 lig maçında Bayern karşısında galibiyet elde edemedi. Saat 20.30’da Signal Iduna Park’taki süper kapışma, Tivibuspor1 ve Beinsports4’ten ekranlara gelecek. Bundesliga’da geride kalan 9 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik alan Aslan’ın rakibi, 23 puanla ikinci sırada bulunuyor. Dortmund ise 6 galibiyet ve 3 beraberlikle 21 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Bayern Münihte Galatasaraydan önce Dortmund... Tuchelden istifa açıklaması

TUCHEL: HAYIR İSTİFA YOK

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Almanya Kupası’nda Saarbrucken’e yenildikleri maç nedeniyle istifayı gerektirecek bir durum olmadığını söyledi. Tuchel, “Hayır istifa yok. İstifa için bir neden yok. Çok fazla hayal kırıklığına uğradık ama hoşuma giden şey kimsenin birbirini suçlamamasıydı. Acıyı hissediyoruz, bu geçmeyecek ama istifa etmek için bir neden yok” dedi.

Haberin Devamı

Bayern Münihte Galatasaraydan önce Dortmund... Tuchelden istifa açıklaması

YORUM YAZ