MENÜ

Bayern Münih'in santrfor planları şaştı

Sezonu Bundesliga'da şampiyon olarak tamamlayan Bayern Münih kupa yolunda büyük zorluklar çekmişti. Bu zorluklardan en büyüğü de uzun bir aradan sonra takımın Lewandowski olmadan yoluna devam etmek zorunda kalmasıydı. Sezon başında Barcelona'ya transfer olan yıldız oyuncu Bayern'e büyük güç kaybettirmişti. Transfer sezonuna santrfor alma hedefiyle başlayan Bayern'de hesaplar karışırken başkan Herbert Hainer Bild'e önemli açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih'in santrfor planları şaştı

Gündemini dört santrfor adayında belirleyen Bayern Münih önemli isimlerle ilgileniyor. Lewandowski'nin yerini doldurmak için büyük bir uğraş sergileyen Bavyera ekibi tarihinin en yüksek bonservis harcamasına hazırlık yaparken adaylardan kötü haberler geldi.

Haberin Devamı

Bayern Münihin santrfor planları şaştı

TEKLİFİ KABUL ETMEMİŞTİ

Juventus'un Sırp yıldızı Vlahovic ile ilgilenen Bayern Münih oyuncudan vazgeçmek üzere. Bunun sebebi de Juventus'un oyuncu için 80 milyon Euro talep etmesi ve Bayern'in Vlahovic için bu kadar yüksek bedel ödemek istememesi. Yapılan 60 milyon Euro'luk teklif Juventus tarafından kabul edilmemişti.

Bayern Münihin santrfor planları şaştı

Alman ekibi tarafından en çok istenen isim transferin yıldızı Victor Osimhen olurken oyuncu için 130-150 milyon Euro dolaylarında beklenen teklif transferi tıkamıştı. Aynı zamanda Kolo Muani için de Premier Lig takımlarının da ilgi göstermesi ve oyuncunun da Almanya'dan ayrılmak istemesi transferi zora sokarken Harry Kane ile PSG, Real Madrid ve Manchester United'ın ilgilenmesi Bayern'i maliyetin yükselmesi açısından zora soktu.

Haberin Devamı

Son çare olarak Kai Havertz ile ilgilenen Bayern oyuncunun hem 47 maçta 9 gol atıp 1 asist yapması hem de Arsenal'in transferde yol kat etmesinden dolayı görüşmelerden çekilmişti.

Bayern Münihin santrfor planları şaştı

"O KADAR KOLAY DEĞİL"

Transferlerin durumu hakkında konuşan Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, "9 numarayı arıyoruz, bu bir sır değil. Ne yazık ki, o kadar kolay değil. Piyasada çok forvet yok, zirvede olanlar da diğer kulüpler tarafından da takip ediliyor. FC Bayern 100 milyon euro harcayabilir ama transferle ilgili her şeyin yolunda gitmesi gerekiyor. Forvet arıyoruz ama bulmak çok zor. Hepsi çok pahalı. Kolo Muani, Harry Kane, Osimhen, Vlahović. Kimin Bayern'e en uygun olduğunu görmek için herkesi yakından izliyoruz. Tuchel de bu konuda söz sahibi." dedi.

Bayern Münihin santrfor planları şaştı

Egemen Çidar / FANATİK DIŞ HABER

ASLAN'A KÖTÜ HABER

Bayern Münihin santrfor planları şaştı

YORUM YAZ