MENÜ

Bayern Münih transfer etti, imzayı Halil Altıntop attırdı!

Ülkemizde Trabzonspor'da görev yapan, A Milli Takım formasını ise 38 maçta terleten Halil Altıntop genç yıldıza imzayı attırdı. Bayern Münih Akademisi'nde sportif direktör olan Altıntop, 1 milyon Euro'ya altyapıya kazandırılan yıldız adayı için önemli açıklamalarda da bulundu.

Bayern Münih transfer etti, imzayı Halil Altıntop attırdı!

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund'un son haftaya lider girdiği sezonda Köln'ü 89'da Jamal Musiala'nın attığu golle deviren, Sarı-Siyahlılar'ın da evinde Mainz'la 2-2 berabere kalmasıyla üst üste 11. kez şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih altyapı yatırımına devam ediyor. Kadrosuna kattığı yıldızların yanı sıra genç ve gelecek vaadeden oyuncuları da takıma kazandırarak önümüzdeki yılların temellerini atmak isteyen Bavyera ekibi transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

Bayern Münih transfer etti, imzayı Halil Altıntop attırdı

Hedef A takıma yükselmesi

Alman devi, Hırvatistan ekibi Osijek'ten Ljubo Puljic'i 1 milyon Euro bedelle kadrosuna kattı. 17 yaşındaki stoper ilk etapta Bayern'in altyaş takımlarında görev yapacak. Beklenen performansına ulaşırsa önümüzdeki yıllarda A takıma monte edilecek.

Bayern Münih transfer etti, imzayı Halil Altıntop attırdı

Altıntop yer aldı

Hırvatistan'ın önemli genç yetenekleri arasında gösterilen Puljic'in imzasını ise Bayern Münih Akademisi Sportif Direktörü Halil Altıntop attırdı. Ülkemizde Trabzonspor forması giyen, A Milli Takım'da 38 maçta görev yapan Halil 3 yıldır Bayern Münih altyapılarında görev alıyordu.

'Sahada takımı için her şeyini veriyor'

Son olarak sportif direktör unvanıyla Münih'e hizmet eden Altıntop, Puljic'in imza töreninde konuştu. Halil Altıntop, "Ljubo, sağlam ve güçlü bir defans oyuncusu. Harika bir zihniyeti var, sahada takımı için her şeyini veriyor. Ayrıca harika bir karakteri var. Bu transferden çok memnunuz" dedi.

Haberin Devamı

Bayern Münih transfer etti, imzayı Halil Altıntop attırdı

YORUM YAZ