MENÜ

Bayern Münih, Kim Min-jae transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Kim Min-jae, Napoli'de geçirdiği oldukça başarılı sezonun ardından Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Bir süredir beklenen transfer, resmi olarak açıklandı.

Bayern Münih, Kim Min-jae transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Kim Min-jae'nin yeni durağı Almanya oldu. Bayern Münih, Güney Koreli oyuncunun transferini resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Napoli'den kadroya katılan Kim Min-jae ile Haziran 2028'e kadar sözleşme imzalandı. Güney Koreli savunmacı, yeni takımında 3 numaralı formayı giyecek.

Bayern Münih, Kim Min-jae transferini resmen açıkladı

Geçtiğimiz sezon Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Napoli'nin en önemli isimlerinden olan Kim Min-jae'nin transferi için Bayern Münih, İtalyan ekibine 50 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 

DREESEN: BÜYÜK BİR GELİŞME KAYDETTİ

Transfere ilişkin açıklamalarda bulunan FC Bayern CEO'su Jan-Christian Dreesen, şu ifadeleri kullandı:

Min-jae büyük bir gelişme kaydetti. En son Napoli ile İtalya'da şampiyonluğa ulaşırken Serie A'nın en iyi defans oyuncusu seçildi. Zihniyeti, hızı, fiziksel gücüyle fark yaratıyor. Hemen hazırlıklara başlayabildiği için mutluyuz. Oyun tarzıyla taraftarlarımıza ilham vereceğine inanıyoruz.

Bayern Münih, Kim Min-jae transferini resmen açıkladı


MIN-JAE: HER FUTBOLCUNUN HAYALİDİR

Transferin resmileşmesi sonrası yaptığı açıklamada Kim Min-jae ise şunları söyledi:

Bayern, her futbolcu için bir hayaldir. Münih'te yaşayacağım her şeyi dört gözle bekliyorum. Benim için yeni bir başlangıç demek. Burada gelişimimi sürdüreceğim. Kulüple yaptığım görüşmelerde bana olan ilginin ne kadar büyük olduğu en başından itibaren ifade edildi. Mümkün olduğu kadar çok şampiyonluk kazanmak istiyorum.

 

Bayern Münih, Kim Min-jae transferini resmen açıkladı

YORUM YAZ