MENÜ

Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yıldızlar topluluğu Bayern Münih, Bundesliga'nın 13. haftasında Wolfsburg'u konuk edecek. Son 2 maçta yaşadığı puan kayıpları nedeniyle liderliği Leverkusen'e kaptıran Bavyera ekibi, evinde kayıp yaşamak istemiyor. Namağlup Wolfsburg ise dev rakibi karşısında bu serisini sürdürmenin peşinde olacak. Peki, Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta canlı? 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bundesliga'nın 13. haftasında Bayern Münih, Wolfsburg'u ağırlayacak. Leipzig ve Union Berlin maçlarından 1'er puanla ayılan ve 2 maçtır kazanamayarak liderliği Leverkusen'e kaptıran Bayern, Wolfsburg engelini aşıp 3 puanı hanesine yazdırmak ve beraberlik serisine son vermek istiyor. Son 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran Wolfsburg ise çıkışını zorlu deplasmanda da sürdürmenin peşinde olacak. Karşılaşma öncesi 24 puanı bulunan Bavyera ekibi, Bayer Leverkusen'in ardından 2. sırada yer alıyor. Ligde mağlubiyeti olmayan tek takım olan Wolfsburg ise 21 puanla 5. basamakta.

Haberin Devamı

Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Allianz Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 22.30'da başlayacak. S Sport 2'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Bayern Münih - Wolfsburg muhtemel 11'ler:

Bayern Münih: Neuer, Pavard, Süle, Alaba, Hernandez, Tolisso, Coman, Müller, Gnabry, Sane, Lewandowski

Wolfsburg: Casteels, Mbabu, Lacroix, Guilavogui, Roussillon, Baku, Brekalo, Schlager, Arnold, Philipp, Weghorst

Bayern Münih'te Nianzou, Kimmich ve Martinez, Wolfsburg'da ise Pongracic, sakatlıkları sebebiyle kritik maçta forma giyemeyecekler.

YORUM YAZ