MENÜ

Bayern Münih, Sadio Mane transferini bitirdi! İmzalar atıldı

Alman devi Bayern Münih transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Alman ekibi, bir süredir transferi için uğraştığı Sadio Mane'de mutlu sona ulaştı. Bayern Münih ile Liverpool arasında imzaların atıldığı iddia edilirken, Senegalli yıldızın Salı günü sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından 3 yıllığına Alman ekibine transferinin resmen duyurulması bekleniyor.

Bayern Münih, Sadio Mane transferini bitirdi! İmzalar atıldı

Almanya Bundesliga'da şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih, bir süredir kadrosuna katmak istediği Sadio Mane'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Sadio Mane'nin Liverpool'dan Bayern Münih'e transfer tamamlandı. İki kulüp arasında anlaşmanın sağlanmasının ardından imzalar atıldı.

Senegalli yıldızın Salı günü sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından 3 yıllık sözleşmeye imza atması ve transferin Çarşamba günü resmen açıklanması bekleniyor.

41 milyon Euro

Bayern Münih'in transfer için bonuslarla birlikte toplam 41 milyon Euro'yu kasasından çıkardığı da iddialar arasında yer alıyor.

Liverpool’la sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan Mane, geçtiğimiz sezon 51 maçta forma giyerken, 23 kez ağları havalandırdı ve 5 kez de asist yapmayı başardı.

YORUM YAZ