MENÜ

Bayern Münih ilk yarının rövaşını Frankfurt'tan alabilecek mi?

Bundesliga'da corona virüs salgını sonrası ilk maçlar geçen hafta oynanmıştı. 27.haftada lider Bayern Münih sezonun ilk yarısında 5-1 yenildiği Eintracht Frankfurt ile sahasında karşılaşacak. Rakibine karşı son 10 iç maçını kazanan Bayern Münih, ilk yarıda yaşadığı hezimeti unutturmak için sahada olacak. Konuk ekip ise deplasmanda ligin en az puan toplayan takımı..

Bayern Münih ilk yarının rövaşını Frankfurt'tan alabilecek mi?

Bundesliga'da corona virüs salgını sonrası ilk maçlar geçen hafta oynanmıştı. Lider Bayern Münih deplasmanda Union Berlin karşısında 2-0 kazanırken 27.haftada bu kez sezonun ilk yarısında 5-1 yenildiği Eintracht Frankfurt ile sahasında karşılaşacak.

Haberin Devamı

Bayrn Münih rakibine karşı sahasında oynadığı son 10 maçı kazandı. Allianz Arena'da rakibine karşı büyük üstünlük kuran Bayern Münih, ilk yarıda yaşadığı hezimeti unutturmak için sahada olacak. Konuk ekip Eintracht Frankfurt ise deplasmanda ligin en az puan toplayan takımı.

Hansi Flick yönetiminde 16 lig maçında 50 gol atıp Bundesliga rekoru kıran Bayern Münih, son 12 maçında 11 galibiyet beraberlik aldı ve oldukça formda gözüküyor.

BAYERN MÜNİH - E. FRANKFURT MAÇININ CAZİP ORANLARI İÇİN HEMEN TIKLA

YORUM YAZ