MENÜ

Batuhan Karadeniz'den son dakika corona virüsü tepkisi

Beşiktaş altyapısından yetişen ve şu sıralar TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerin erteleme kararı vermemesi sonrası imalı bir paylaşım yaptı.

Batuhan Karadeniz'den son dakika corona virüsü tepkisi

Beşiktaş altyapısında yetişen ve Türk futbol tarihine damga vurması beklenen fakat hayal kırıklığı yaratan Batuhan Karadeniz, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor. 29 yaşındaki Tuzlasporlu futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in maçların nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak devam edeceğini açıklamasının ardından Instagram hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve Sakaryaspor'da görev alan Berkancan Değirmencioğlu ile kıyasıya mücadele ettiği fotoğrafı paylaşan Batuhan, şu notu düştü: "Futbol temaslı bir oyundur. Bundan sonra stoperlere söylerseniz 4 adımdan fazla yaklaşmazlarsa oynayalım."

Batuhan Karadenizden son dakika corona virüsü tepkisi

Sezona Bandırmaspor'da başlayan Batuhan, devre arasında İstanbul ekibi Tuzlaspor'a transfer olmuştu. Bandırma'da 10 gol atan tecrübeli oyuncu, Tuzla'da 5 gol kaydetti.

YORUM YAZ