MENÜ

Battlefield 5'in oyun içi ödeme sistemi sonradan gelecek

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz sene, Star Wars: Battlefront II oyununda yer alması planlanan ganimet kutuları ile ilgili olarak Electronic Arts ile oyuncular arasında büyük bir kriz yaşanmıştı.

Battlefield 5'in oyun içi ödeme sistemi sonradan gelecek

Oyun ile ilgili olarak birbiri ardına gerek olumsuz puanlamalar nedeni ile geri adım atmak zorunda kalan Amerikan menşeli yayıncı, hem Star Wars: Battlefront II oyunundaki ganimet kutularını geri çekmiş, hem de gelecekte yayınlanacak olan oyunlar için dikkatli adımlar atma kararı almıştı. Battlefield V ise bu oyunlardan bir tanesi olacak.

Haberin Devamı

PlayStation 4, PC ve Xbox One için 20 Kasım 2018 tarihinde satışa sunulacak olan Battlefield V, çıkış gününde bir oyun içi ödeme sistemiyle gelmeyecek. EA DICE tarafından yapılan duyuruya bakılırsa, bahsi geçen sistem, sonradan oyuna eklenecek. Battlefield V oyununda iki farklı kredi bulunuyor. Battlefield Currency ve Company Coin. Battlefield Currency gerçek para ile alınabiliyor, ama size getirisi kozmetik eşyalar ile sınırlı olacak. Company Coin ise sadece Battlefield V oyununu oynayarak kazanabiliyorsunuz. Kazanacağınız Company Coin'ler ile silah ve araç geliştirmelerine ek olarak silah kaplamaları gibi kozmetik eşyalar satın alabileceksiniz.

Son olarak, EA DICE, yeni oyundaki ilerleyiş sisteminin Career, Class, Weapon, Vehicle ve Chapter olma üzere beş farklı kategoriye ayrılacağının bilgisini verdi. Buna bağlı olarak, ödüllendirmeler de bu kategorilere bağlı olarak gerçekleştirilecek. Career, oyundaki temel ilerleyiş olacak. Rütbeniz arttıkça, Company Coin kazanacak ve yeni araçlar açabileceksiniz. Class'te, kaydettiğiniz aşamaya bağlı olarak size dört sınıf için de yeni çatışma rolleri ve silah hediye edecek. Weapon ve Vehicle'da ise silahlarınıza ve araçlarınıza birbirlerinden bağımsız olarak seviye atlattığınız zaman, yeni modifikasyonlar açabileceksiniz. Son olarak Chapter, Tides of War ile bağlantılı olacak, ama ne yazık ki şimdilik bununla ilgili herhangi bir detay verilmiş değil. Ancak tahminimizce, haftalık etkinlikleri başarıyla tamamladıkça buna bağlı olarak ödüllendirme yapılacaktır. (turunculevye.com)

YORUM YAZ