MENÜ

Battlefield 5 hediyelerinizi kaçırmayın

Battlefield V, bildiğiniz esasında dün çıkmış olacaktı. Ancak Electronic Arts ve EA DICE, hem alfa ve beta testleri ve E3 2018 ve GamesCom 2018 fuarlarında oyunu deneme fırsatı bulmuş olanların yaptıkları geri dönüşlerle bağlantılı olarak, hem de oyunu biraz daha cilalamak maksadı ile bir ay kadar erteleme kararı almışlardı.

Battlefield 5 hediyelerinizi kaçırmayın

Yani önümüzde Battlefield V için geçirmemiz gereken bir aylık bir süreç daha var. Bu tabi ki serinin hayranları için biraz üzücü bir durum, ama ne de olsa sayılı gün çabuk geçer. Bir de bakmışsınız ki takvimler 20 Kasım 2018 tarihini gösteriyor.

Haberin Devamı

EA DICE Genel Müdürü Oskar Gabrielson ise Battlefield V oyununun çıkışına bir ay kala, Twitter hesabı üzerinden özel bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda, serinin hayranlarına destekleri için özel bir teşekkür eden Gabrielson, aynı zamanda iki küçük hediyenin de duyurusunu yaptı. SNAFU çıkartmalı ve kuru kafalı bir Oscar Mike miğferi ve bir de SNAFU amblemi olan bu hediyeler bütün Battlefield V oyuncularına ücretsiz olarak verilecek. Yapmanız gereken özel bir şey yok. Sadece oyuna giriş yapmanız yeterli. Otomatik olarak bu iki hediyeye sahip olacaksınız. (turunculevye.com)

YORUM YAZ