MENÜ

Batalla'ya Çinli talip

Bursaspor'la sözleşmesi sürmesine rağmen ülkesi Arjantin'e dönen Batalla'ya talip olan Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan, oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için girişimlerine devam ediyor.

Batalla'ya Çinli talip

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Arjantinli oyuncuyu transfer etmek isteyen Beijing Guoan adlı kulübün yetkilileri, bir süredir Bursasporlu yöneticilerle elektronik postayla irtibat kuruyor. Transferde ısrarcı olan Çinli kulüp yöneticileri, nakit ödeme veya banka teminatının yanı sıra teklif ettikleri 3 milyon avroluk bonservis ücretinde artış talep eden yeşil-beyazlı kulüpten kolaylık sağlanmasını istiyor. Çin’de 8 Şubat’a kadar sürecek resmi tatil nedeniyle transferle ilgili henüz bir somut adımı atılmadığı ancak Beijing Guoan yöneticilerinin, ülkelerindeki transfer döneminin son günü olan 17 Şubat’a kadar Batalla’yı kadrolarına dahil etmek istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Çin Süper Ligi’nde tek şampiyonluğu var

Çin Süper Ligi’ni geçen sezon 3. sırada tamamlayan Beijing Guoan’un ligde tek şampiyonluğu bulunuyor. Başkent Pekin’de 1992 yılında kurulan ve müsabakalarını 33 bin kişi kapasiteli Beijing Fengtai Stadyumu’nda oynayan yeşil-sarı-beyaz renklere sahip kulüp, 1999’da elde ettiği lig şampiyonluğunun yanı sıra 1996, 1997 ve 2003’te Çin Federasyon Kupası’nı, 1997 ve 2003’te ise Çin Süper Kupası’nı kazandı.

BATALLA İSTATİSTİKLERİ

BEİJİNG GUOAN İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ