MENÜ

Başsağlığı mesajları yağıyor

Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto Süper Lig Kulüpleri, Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Başsağlığı mesajları yağıyor

Futbol Federasyonu'nun ve kulüplerin başsağlığı mesajları şu şekilde:

Haberin Devamı

TFF
Eskişehirsporlu 26 yaşındaki milli futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Futbola Bursaspor altyapısında başlayan ve sırasıyla Ankaraspor, Keçiörengücü, MKE Ankaragücü, Bucaspor ve Eskişehirspor takımlarında forma giyen Ediz Bahtiyaroğlu, 9 kez de Ümit Milli Takım forması giydi ve 1 gol kaydetti. Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenazesi, bugün Bursa Ulu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarıkaya Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Ediz Bahtiyaroğlu'na Tanrı'dan rahmet, ailesine, Eskişehirspor'a ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

ESKİŞEHİRSPOR

Ediz'i kaybettik. Futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu bu gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettik. Kendisine Allah'dan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

GALATASARAY

Eskişehirspor'un genç futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Eskişehir Spor Kulübü'ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE

Eskişehirspor'un genç futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini öğrendik.
Genç bir futbolcuyu kaybetmenin derin acısını yaşarken, Ediz'e Yüce Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, Eskişehirspor Camiası ve Türk Spor Ailesi'ne başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun Ediz Bahtiyaroğlu.

BEŞİKTAŞ

Eskişehirspor forması giyen genç oyuncu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ani ölümünü üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Geçirdiği kalp krizi sonucu 26 yaşında hayata veda eden Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, Eskişehirspor camiasına ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR

Eskişehirsporlu 26 yaşındaki milli futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ediz Bahtiyaroğlu'na Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

BURSASPOR

Haberin Devamı

Altyapımızda yetişerek Türk futboluna kazandırdığımız Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumduğunu üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

KASIMPAŞA

Eskişehirspor'un genç futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Eskişehirspor Kulübü'ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

GENÇLERBİRLİĞİ

Eskişehirspor'un milli futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu (26), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bursaspor altyapısında futbola başlayan Ediz Bahtiyaroğlu, Ankaraspor Keçiörengücü, MKE Ankaragücü, Bucaspor ve son olarak Eskişehirspor formaları altında sahalarda görev yapıyordu.
Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Eskişehirspor ile futbol camiasına başsağlığı dileriz.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Haberin Devamı

Eskişehirspor'un futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, Eskişehirspor'a ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

KAYSERİSPOR

Eskişehirsporlu 26 yaşındaki milli futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Eskişehirspor Kulübüne ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

MEDICAL PARK ANTALYASPOR

Eskişehirspor'un 26 yaşındaki savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Eskişehir Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz.

SİVASSPOR

Eskişehirspor'un 26 yaşındaki genç futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun, vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulununmaktayız.
Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Eskişehir Spor Kulübü'ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.
Sivasspor Kulübü

Haberin Devamı

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR

Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türk futboluna Bursaspor,Ankaraspor, Keçiörengücü, Bucaspor ve Ankaragücü takımlarda hizmet veren genç futbolcu kardeşimize Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere kardeş kulübümüz Eskişehirspor camiasına sabırlar diliyoruz. Türk futbolunun başı sağolsun.

ORDUSPOR

Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiğini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Eskişehirspor camiasını ve taraftarlarını derinden üzen bu kayıp bizleri de üzmüştür. Genç futbolcuya Allahtan rahmet diler; kederli ailesine, Eskişehirspor Kulübü, camiası ve taraftarlarına başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

MERSİN İDMAN YURDU

Ediz Bahtiyaroğlu kardeşimizin gece geç saatlerde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz.

KARDEMİR KARABÜKSPOR

Eskişehirspor'un 26 yaşındaki genç futolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonrası vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulübü olarak Ediz'e Allah'tan rahmet; ailesi, Eskişehirspor Kulübü ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.

ST.JOHNSTONE

UEFA Ön Eleme maçlarında karşılaştığımız Eskişehirspor'un oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun öldüğü haberini üzüntüyle aldık.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz oyuncunun kalp krizi sonucu vefat ettiğini açıkaldı.Eskişehirspor'un ve Ediz Bahtiyaroğlu'nun ailesine başsağlığı dileriz.

DHA

YORUM YAZ