MENÜ

Fenerbahçe | Emre Belözoğlu açıklaması: Sebeplere sığınmadı

Fenerbahçe - Denizlispor karşılaşması haftanın merakla beklenen maçıydı... Kadıköy'deki maçtan Fenerbahçe 1-0 galip çıktı. Emre Belözoğlu, çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılırken Fenerbahçe de 4 hafta aradan sonra Kadıköy'de kazandı. Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe'yi yorumladı.

Kadıköy'deki oynanan Fenerbahçe - Denizlispor karşılaşmasından Fenerbahçe 1-0 galip çıktı. Emre Belözoğlu, çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılırken Fenerbahçe de 4 hafta aradan sonra Kadıköy'de kazandı.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe'yi yorumladı.

Fenerbahçe taraftarının farklı skor beklediğine dikkat çeken Hakan Ateşler, "Bunu doğru bulmuyorum. Çünkü düşme hattındaki takımlarla mücadele etmek daha zor. Emre Belözoğlu'nun yaptığı en önemli dokunuşlardan biri Samatta'da ısrar etmesiydi. Bunun da karşılığını aldı." dedi.

Erol Bulut ile Emre Belözoğlu arasındaki farklardan bahseden Hakan Ateşler, "Emre Belözoğlu mücadeleden bahsederken bile rakamlarla konuşuyor. Erol Bulut rakamları biliyordur belki ama hiç konuştuğunu duymadık. Erol Bulut haklı da olsa bazı konularda mağlubiyet için bahaneler buluyordu. Ama Emre Belözoğlu sebeplere sığınmadı" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ