MENÜ

Walter Tavares, Kostas Sloukas’a yanıt verdi!

Turkish Airlines EuroLeague’de yılın savunma oyuncusu seçilen Walter Tavares, Kostas Sloukas'ın eleştirilerine yanıt verdi.

Walter Tavares, Kostas Sloukas’a yanıt verdi!

Turkish Airlines EuroLeague’de Final Four'a sayılı günler kala yılın en iyi savunma oyuncusu belirlenmiş ve Real Madrid'in yıldız ismi Walter Tavares, ödüle layık görülmüştü.

Haberin Devamı

SLOUKAS KARARI ELEŞTİRDİ

Ancak Olympiacos'un tecrübeli oyun kurucusu Kostas Sloukas, bu kararı eleştirmiş ve şu sözleri dile getirmişti: "EuroLeague’in kararına ve yıllardır ligi domine eden Walter Tavares’e saygı duyuyorum ama bence ödülü Thomas Walkup hak ediyordu. Walter kadar fizikli olmamasına rağmen her rakibin başına bela oldu, takıma büyük katkı sağladı ve liderliği almamıza çok yardımı dokundu."

CEVAP GELDİ

Eurohoops'ta yer alan habere göre Walter Tavares'den Yunan oyuncuya cevap geldi. Tavares, "Walkup da hak ediyordu ama rakamlar yalan söylemez" ifadelerini kullnadı.

Thomas Walkup maç başına 1.5 top çalmayla bu alanda lig lideri olurken Walter Tavares, normal sezonda EuroLeague’in blok rekorunu kırdı. Tavares, 2022-23 normal sezonunda 77 şutu bloklayarak bir sezonda 70 şutu bloklayan ilk EuroLeague oyuncusu oldu. Tavares’in normal sezonda maç başına 2,3 blok ortalaması ise EuroLeague tarihinin en yüksek üçüncü blok ortalamasıydı.

Haberin Devamı

Skorer

Walter Tavares, Kostas Sloukas’a yanıt verdi

YORUM YAZ